Laden reviews...
3.234 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Heb goeie ervaring met deze winkel!, zal deze winkel zeker aanbevelen
John
Halsteren
Ik koop al langer broeken van Meyer bij Schulte. Een mooie kwaliteit broek maar de maatvoering lijkt wat veranderd zodat ik de afgelopen keren niet ben geslaagd. Eigenlijk zou ik een keer naar de winkel moeten gaan om samen met een verkoper deze vast te stellen maar helaas moet ik dan meer dan een uur in de auto.m Het retourneren gaat gelukkig soepel.
Pieter
Kerkrade
Snel geleverd netjes verpakt
Richard Minkelis
Alblasserdam
Goede service ,mooie kleding. Niets op aan te merken.
awm Kester
Monster
Op zondag twee overhemden besteld, op maandag verzonden en op dinsdag keurig verpakt afgeleverd.
Frank
Den Haag
Mooi shirt van goede kwaliteit in prima pasvorm. Zeker voor herhaling vatbaar
Richard Diekmann
Lelystad
Goed geprijsd mooie spullen en snel geleverd
Mark
ROTTERDAM
Ik heb grote maten nodig en heb bij jullie voldoende keus in heel de kledinglijn.
Jack
Mill
De bestelling was eenvoudig gedaan op de site, de levering vlot geregeld en ook het retourneren van 1 artikel was simpel te doen.
Jap
Peter Kok
Schiedam
Adriaan
Bilthoven
Ik heb de bestelling via site ingevuld en de levering heeft conform deze tijdig plaatsgevonden.
Gerard
Hoofddorp
Goede kwaliteit en goede service
Roger Lammens
Herzele
Goede en mooie aanbiedingen met aantrekkelijke prij,en
Ton
Papendrecht
Ik had een colbert besteld die met de verkeerde kleur stond afgebeeld op de website. Maar omdat ik besloot deze toch te houden, kreeg ik 10% korting en de retourzending ging zeer gemakkelijk. Zeer vriendelijk geholpen en snelle ontvangst, ik zal zeker vaker bestellen bij Schulte!
Floris
‘s-Hertogenbosch
Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Op een duidelijke website was mijn gewenste broek snel te vinden en zelfs met mijn lengte maat. En dan ook nog in de aanbieding! Mooi op tijd bezorgt en de broek perfect passend. Dank u wel firma Schulte : )
A
Den Helder
Weer alles perfect gegaan, bestelling, afleveren. Helemaal top
rene
heerhugowaard
Na bestelling snel geleverd! In het Heemstede filiaal ooit twee winterjassen gekocht en zeer goed geholpen.
Maarten
De Koog
De kwaliteit van de kleding bij Schulte is heel goed. Tevens is er een groot aanbod. De verzending vindt snel plaats, tevens is er een retourmogelijkheid. Wat wil je als klant nog meer?
aart eliens
CASTRICUM
Altijd grote diversiteit aan merkkleding
Leon
Oegstgeest
Ik krijg al dagen als ik online de krant lees of nieuwsberichten op nu bekijk voortdurend veel te grote en opdringerige advertenties van jullie te zien. Die bovendien mijn privacy schenden omdat ze details van mijn aankopen met de Volkskrant delen. Graag daarmee stoppen anders ga ik naar alternatieve aanbieders zoeken.
Beveelt niet aan
28 June 2026
Aarnout
Amsterdam
1 mail duidelijkheid
28 June 2026
Aart
Aart
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom