Goed verzorgd, prima.

Prettig en adequaat

Tijdig en goede snelle reacties

Correcte levering

nvt

kwaliteit

snelle reactie op bestellingen Grote keuze kwaliteitsmerken klantvriendelijk

Service en kwaliteit

Keurige en snelle verzending

• Kwaliteit

Uitstekend, snel en mooi verpakt

Zie boven

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en mooie aanbiedingen.

Snel, makkelijk en accuraat

Value for money.

• Kwaliteit

Altijd een plezier om een pakketje van schulte te ontvangen.

Zowel de winkel als online altijd goede service en prachtige kleding met een hele goede kwaliteit.

• Kwaliteit

Geweldige aanbieding van perfect passend colbert voor de echte man

Geweldige aanbieding van perfect passend colbert voor de echte man met een maatje meer

• Kwaliteit

Geweldig ! Alles gaat snel, keurig verpakt alles klopt !

Mijn man komt alleen nog maar bij jullie!!

prima service

ik had 2 kledingstukken besteld, waarvan ik 1 heb teruggestuurd. geen moeiteloos! Gewoon scannen bij postnl en klaar. Geld ook heel snel teruggeboekt. al met al prima bedrijf met veel keuze en super service.

goed geregeld

zeer tevreden over alles

Fijne zaak

Goed assortiment, goede service

• Kwaliteit

snelle levering van juiste product

het is eenvoudig bestellen bij Schulte door de website met duidelijke informatie, ook over verkrijgbaarheid van de juiste maten. Het bestelde wordt snel geleverd.

Fijne webwinkel

Goede website en door de filters kan je snel vinden wat je zoekt.

Kwaliteit eerst .

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Altijd alles goed

Ik bestel graag mooie kleding

• Kwaliteit

Snelle verzending en goede kwaliteit

Mijn man vindt dit online winkelen ideaal. Ziet altijd iets wat naar zijn zin is.

• Kwaliteit

Alles werd heel netjes aangeleverd in een mooie doos

Zeer netjes

• Kwaliteit

Uitstekende eerste ervaring !

De eerste maal dat ik bij deze herenmodezaak heb gekocht. Het is prima bevallen. Ik ga hier zeker opnieuw kopen.

• Kwaliteit

Super, snel en betrouwbaar.

Nooit geen problemen.

Heel goede kwaliteit

Helaas was maat S heren overjas veel te groot. Prachtige jas.

Al jaren trouwe klant!

Ruime keuze van bekende merken. Prijs kwaliteits verhouding is prima. Gratis verzenden is mooi meegenomen. Afhandelen van geretourneerde producten gaat volgens afspraak. Lekker vlot!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.