Geweldig assortiment en heel goede service

Uitgebreid geshopt in de webwinkel. Alle goede merken. In combi met snel retourneren zeer goede service

Positieve ervaring

Sweater gekocht, perfecte en bovenal zeer snelle bezorging. Blij mee !

• Kwaliteit

Goede service en snel geleverd.

Veelzijdig en ruime keuze van goede merken

Vlot en goed

Positieve ervaring met Schulte Herenmode. Retourzending vlot verwerkt en de tweede bestelling was perfect.

Keurig en netjes afgeleverd

Mijn eerste bestellingen bij Schulte Herenmode. De ontvangen producten voldoen aan alle verwachtingen, keurig verpakt en netjes op tijd afgeleverd.

alles loopt soepel

producten kies je uiteraard zelf; Ze zijn geen product; maar alle logistiek en retouren werken goed

• Kwaliteit

Na misstap zeer persoonlijke benadering, die weer vertrouwen gaf.

De bestelling van een overhemd kwam niet goed door en werd aanvankelijk niet bevestigd. Toen ik daar over belde kreeg ik een uiterst behulpzake dame aan de lijn, die mij het gevoel gaf dat het wel goed zou komen, wat inderdaad het geval was. Keurig geregeld.

TOP zaak

Keurige/nette online shop. Mooie merken en snelle levering.

Supper

Mooie hemden en goede kwaliteit En heel snelle levering.

• Kwaliteit

slechte stof voor zon duur overhemd,geen katoen

zie boven

• Kwaliteit

fijne website, vriendelijke dame aan de telefoon, goed advies, snelle levering, goede service

Prachtige service

Mijn bestelling kwam onberispelijk verpakt in een zeer snel tempo op het gevraagde leveradres. Voor herhaling vatbaar !

Echteentopwinkel

Echt een goede winkel jas besteld die was wel niet zo goed verpakt echt heel netjes kunnen andere winkels nog van leren

• Kwaliteit

Met twee dagen was het in huis.

Mooie producten

Mooie collectie en snel in huis

Snel en netjes geleverd

Gewoon zoals gehoopt.

Geen enkel probleem ooit gehad bij de aankoop. Maatvoering is prima.

Oke

Oke

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en prima prijs

Perfect product, mooie aanbieding

Mooie tussenjas gekocht in de sale. Goed profuct, mooi geleverd en snel

De beste service

Alleen maar goede ervaringen sinds jaren

• Kwaliteit

Herenjas gekocht voor mijn man. Groot pakket ontvangen. De jas is heel goed en nietjes verpakt.

Hele fijne truien.

Twee truien gekocht en beide zijn erg mooi. Hele goede pasvorm. Had wel een wat dikkere stof verwacht maar dit is ook goed. Alles was zeer goed verpakt.

• Kwaliteit

Overzichtelijke site en aan levering wordt zorg besteed, keurig verpakt

Gewoon een fijne winkel om te kopen. Ook de webshop is overzichtelijk met een ruime keus. Bij verzending worden de artikelen keurig netjes verpakt. Al met al uitstekend!

• Kwaliteit

Fijne broek en een goede passing

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.