Super webwinkel

Snelle levering veel keuze.

• Kwaliteit

Zorgvuldig, goede kwaliteit en geen risico op lange levertijden (uit China b.v.)

Top !

Snelle en goede levering

Duidelijk op webshop. Bestelling duidelijk en snel opgestuurd.

Perfecte kwaliteit en pasvorm

• Kwaliteit

Goede service, snel geleverd.

• Kwaliteit

Goede informatie snelle levering prima verpakking

Netjes en snel geleverd

Alweer een goede snelle levering. Het mooi kwalitatieve overhemd was netjes verpakt. Blij mee !

keurig

snelle service, keurige verpakking, fijne digitale communicatie

• Kwaliteit

Een zaak die doet wat ze beloven.

Nette levering, vriendelijke telefonische service, kundig. Ga zo door, ik ben in idergeval groot FAN!!

Geweldige terugstuur service!

Een notoire terugstuurder ben ik niet. Dat is het fantastisch als ik een broek zo kan terugsturen

• Kwaliteit

ervaringen zijn goed over het algemeen. Echter was er bij mijn laatstebestelling voor 1 broek 20 euro te veel geteld. er waren 2 broeken van 199,00 euro gefactureerd echter had ik 1 broek van 199,00 en 1 broek van 179,00 telefonisch is met beloofd dat ik die 20 euro terug zou krijgen maar tot op heden niets ontvangen

• Kwaliteit

Beste kwaliteit goede prijs en service!

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs en als een vraag is een goed werkende klantenservice waar je nog een echt mens aan dr telefoon krijgt die weet waarover ze praten.

Een aanrader

Kwaliteit, niet alleen de aangeboden producten maar ook de stevige doos waarin deze geleverd werden. Ging ook allemaal heel vlot en de lever kosten (ik woon in Luxemburg) vielen ook reuze mee.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit snelle levering.

Goede, betrouwbare onderneming.

• Kwaliteit

Artikel zoals gewenst, reële prijs, prima verzending

Alles TOP !

Website die ik regelmatig bekijk, alles up-to-date, aantrekkelijke sales, kwalitatieve mode, goede service op alle gebied !!

Perfect en correcte levering

Diverse kleding online gekocht met uitstekende service.

• Kwaliteit

Bestellen en snel in huis

Bestellen is gemakkelijk, kwaliteit prima, snel geleverd en goede retour mogelijkheden.

• Kwaliteit

Luisteren goed en geven goed advies

• Kwaliteit

Schulte herenmode: doen wat je zegt.

Vanaf het raadplegen van de website, het bestellen, het afleveren tot het betalen was een genot. Vakmanschap en klantgericht.

Prima zoals altijd.

Xxx

• Kwaliteit

Vriendelijk, goed personeel in Heemstede!

Goede kwaliteit..en perfekte maat

Snelle levering en goede kwaliteit

super

Snelle levering en mooie broek! Keurig verpakt!

• Kwaliteit

Prima , hoe de kleding verpakt was en in een doos naar ons werden opgestuurd .

Een zeer goede ervaring , we komen dus terug om weer on line een bestelling te plaatsen . Kleding netjes ingepakt en en kwamen goed bij ons aan.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.