Snel en keurig verzorgd

Bestelling van broek via de website ging makkelijk en snel. Werd snel en verzorgd geleverd. Jammer dat de initialen niet klopten van de Tamarossa broek. Beter even vragen dan de verkeerde er op zetten. Of was het toch een gebruikte……?

Mooie jas, wel dun

Het is een wat jullie noemen een tussenjas maar het is meer een zomer/ regenjas, ik houdt hem wel maar voor de warmte op koude dagen heb ik toch een andere jas nodig.

• Kwaliteit

Zeer snelle levering en kleding komt overeen met de website. Prima kwaliteit en keurige verpakking. Deze winkel is zeker een aanrader.

Correct en snel geleverd

Correcte afhandeling en snel geleverd.

• Kwaliteit

Snelle verwerking order en bezorging in stevige doos. Zelfs voor een enkel artikel GRATIS bezorging.

Correct

Nette en snelle bezorging

Net bedrijf en een snelle bezorging van de kleding.

snelle service

Jas snel geleverd , uitstekend verpakt . goede prijs /kwaliteit verhouding .Zeer goede kwaliteit jas

Snelle en correcte service

Mooie kwaliteit T shirts

• Kwaliteit

Alles klopte. Goed en snel.

Eenvoudig besteld. Sneller dan verwacht geleverd. Alles klopte. Een suggestie is om de aflevering ook in een van de winkels te kunnen doen.

• Kwaliteit

Prima website, goede producten, snelle levering

Ook het retourneren van kleding die niet past of bevalt gaat soepel. Schulte heeft de hele bedrijfsvoering netjes op orde, dat voelt vertrouwd aan.

• Kwaliteit

Goede ervaring als ik iets bestel dan gaat dat altijd goed mooie goede kwaliteit

Is altijd op tijd de levering netjes verpakt

Binnen 2 dagen bestelling in huis. Informatievoorziening top Aan te bevelen

Niets te melden

Betalen laat terug

Service prima maar terug betalen duurt lang

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Uitstekende ervaring

Al jaren koop ik via de webshop van Schulte mode. Ik heb altijd optimaal goede ervaringen. Het is standaard dat het bestelde voldoet aan wat de webshop belooft, De artikelen worden zorgvuldig en stijlvol ingepakt en supersnel verzonden.

Geweldige service

De hulp en adviezen is in ėėn woord fantastisch.

Goed geprijsde kwaliteits artikel

PME legend jeans gekocht voor een schappelijke prijs. Snel bezorgd!

Uitstekend , een prima ervaring , ten volle tevreden

Via Google kwam ik zomaar bij u terecht. Het was spannend , want eerder bleek de Hollandse naam een Aziatische persoon te zijn : te oordelen aan bestelde xxl-maat , die s-maat bleek te zijn. Weggegooid geld was het. Maar Schulte bleek een uitstekend adres voor kwaliteit en snelle afhandeling. Veel dank.

Prima zaak!

Ruime keuze grote maten, goede merken

Betrouwbaar en zorgvuldig

Prettige website Bestelproces duidelijk. Afwikkeling prima Doen wat ze zeggen.

supper overhemden

mooie overhemden leuke kleur stellingen en goede xxl maten top

• Kwaliteit

Aandacht vragen en krijgen.

Iets niet duidelijk of vragen, pak de telefoon.

• Kwaliteit

Voor kwaliteits kleding moet je bij Schulte zijn

Prachtige State of Art polo. Op tijd ontvangen en keurig verpakt in een mooie doos.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.