bijzonder en goed zowel tel. als de website/administratie. Top!

zie boven; een dikke voldoende!

Goed geregeld

Via de webshop correct en zeer snel geregeld

Slecht

Post nl is een puinhoop Komen afspraken niet na en uiteindelijk ligt het pakketje op een afgelegen industrieterrein.

• Kwaliteit

Hield zich aan de afspraak

Erg mooie laarzen ,werd snel geleverd werd goed op de hoogte gehouden

• Kwaliteit

Snelle levering en goede comunicatie. Goed verpakt!

Snelle levering en goede communicatie. Goed verpakt!

Top bedrijf.

Diverse bestellingen al gedaan en elke keer super op tijd en correct.

• Kwaliteit

Ondanks de snelle service en correcte aflevering. Zou ik graag meedelen om kenmerken van het product beter te highlighten aangezien deze niet altijd duidelijk zijn (bv. Verwachting hemd met lange mouwen terwijl het over hemd met korte mouwen gaat).

Sigaar uit eigen doos

Teleurstellende antwoorden en slechte klantenservice. Geen inspanning om een probleem serieus tegemoet te treden.

• Kwaliteit

Opwaardering van mijn toch al niet geringe zelfvertrouwen

Kleding zit als gegoten!

Alweer top!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst, steeds opnieuw onberispelijke levering. Van bevestiging, tot opvolging, verpakking, alles top!

Zoals verwacht

Zoals altijd goed artikel alleen bezorging liet te wensen over

• Kwaliteit

Snelle levering en goede communicatie vooraf.Mooi

Mooie kleding. Keurige verpakking. Ziet er allemaal heel professioneel uit. Top bedrijf. Zeer aan te bevelen.

• Kwaliteit

Heel snel geleverd, heel mooi verpakt. En een heel mooie kwaliteit. Precies wat ik dacht na bestellen.

Uitstekend!

Goede website, makkelijk te bestellen, snelle levering! Top

Gewoon goed en correct

Mooie spullen,keurig verpakt,goede communicatie,fijne site,je kunt al je bestellingen volgen. Terug sturen indien redelijk geen punt. Ik ben ervaring in grote al jaren bij en bestel veel kleding bij hun. En de plaatjeskloppen qua kleur en stoffen.

Op tijd en goed verpakt geleverd

Op tijd en goed verpakt geleverd

mooie producten

mooie producten, snelle levering en uitstekende service

Goed bevallen

Vlot geleverd, goed verpakt. Makkelijk retour sturen, duurde wel even voordat retour verwerkt was.

• Kwaliteit

Heel blij met mijn nieuwe poloshirts

Mooie producten, makkelijk bestellen en snel leveren. Ik heb er een nieuwe favoriete winkel bij.

Super service

prime zaak

Zeer goede ervaring!

Altijd zeer goede ervaringen gehad met Schutte Herenmode. Zeer ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande producten. En zo af en toe zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen!

leuke bestelling, vlot geleverd

Gewoon goed zoals het hoort.:)

Duidelijke informatie omtrent levering

Producten worden keurig verpakt bezorgd op de afgesproken tijd.

• Kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met Schulte Herenmode.

Ik vind het met name mooi dat u grote maten in uw collectie hebt. Ik heb de service van Schulte hoog in het vaandel!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.