Groot overzicht van de kleding, bestellen gaat makelijk. snel leveren van de producten .

• Kwaliteit

Alles volgens bevestiging, goed en snel geleverd.

Geen probleem met retourneren, ragen via mail snel en duidelijk antwoord! +++

• Kwaliteit

Bestelling is snel en correct bezorgd

********** opgepast!!!

Ik ben opgelicht door dit bedrijf. Ik bestelde drie shirts en ze bleken de verkeerde maat te hebben. Ik heb ze teruggestuurd... maar toen kreeg ik te horen dat retourzendingen niet werden geaccepteerd!!! En ik moest een shirt in de verkeerde maat kopen. Ik raad dit bedrijf absoluut af, zoek een ander bedrijf!!!

• Kwaliteit

Men doet wat men beloofd.

• Kwaliteit

Ruime collectie met aantrekkelijke prijzen

Naast de collectie ook goed bereikbare en duidelijke helpdesk. Dasrnaast correcte afhandeling bij retournering.

• Kwaliteit

Kwalitatief goede kleding en adequate afhandeling

Zoals hierboven samengevat.

Topzaak met kwaliteitskleding

Snelle levering, kleding van mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Een klantvriendelijke winkel

Kwaliteitsprodukten Klantvriendelijk Goede prijs-kwaliteit

• Kwaliteit

Er wordt meteen gehandeld. Vlotte afwerking van de bestelling. Mooi ingepakt en komt aan zonder kreukels e.d.

Correct

• Kwaliteit

Goede prijs en snel de artikelen thuis

Een overzichtelijke site, snel thuis bezorgd.

• Kwaliteit

Goede keuze voor de lange man

Mooie merken, super geslaagd!

Mooi winkel en webwinkel

Snelle levering, netjes verpakt, mooie merken kot om prima winkel

Heel goed.

Vlotte afhandeling van de bestelling en een heel goede verpakking.

• Kwaliteit

Grote keuze en goede service

Koop regelmatig bij Schulte Herenmode zowel in een van de winkels als via de site. Ben daar zeer tevreden over.

Postnl

Jullie kunnen er alleen PostNL op aanspreken. Pakket werd niet thuisbezorgd (terwijl ik langer dan de door POSTNL aangegeven tijdperiode thuis was) maar moest ik (84jr) met mijn (lichte)handicap naar een pakketautomaat op 2,5km afstand. Hier heb ik niet om gevraagd!

• Kwaliteit

Snel, goed verpakt en produkt voldeed aan mijn verwachtingen

Kleding is toch lastig om online te bestellen vooral als je van type jeans moet veranderen omdat de uitvoering die je jaren droeg er niet meer is. Website was erg duidelijk, levering probleemloos en het product is goed bevallen (PME Legend gaf mij advies en op Schulte kon ik het prima vinden.

Kan niet beter.

Geheel conform website. Enig verbeterpunt zou zijn; een beter gesloten verpakking. De huidige verpakking nodigt mogelijk uit onderweg om geopend te worden.

• Kwaliteit

Zeer tevreden over mijn aankoop en de goede service van Schulte Herenmode

zeer tevreden

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Kwaliteit

Wordt op tijd geleverd bij een e.v.t. mutatie altijd een bericht. Kwaliteitskleding van bekende merken dit ook voor grote maten

vlugge bezorging en afhandeling

Goed en makkelijk

Goeden kwaliteit Makkelijk retour maar meest niet nodig

• Kwaliteit

Ontzettend prettige medewerksters, luisteren goed naar wat je wensen zijn en niets is teveel om je zo goed mogelijk te helpen. Komen zeer graag in Lisse.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.