Ik heb de kleding in goede orde ontvange keurig ingepakt

Tevreden

Fijne winkel.

Zijn erg tevreden, bestellen online en komen ook naar de winkel, we worden goed geholpen. Daar is de klant nog koning!

• Kwaliteit

Snel en een perfecte prijs kwaliteits verhouding

Goede website Snel verstuurd Reële prijs Goed verpakt

Heel erg tevreden

Snelle levering, verpakt in een mooie doos, goede kwaliteit kleding en snelle service

Prima winkel

Snelle levering. Retourneren geen probleem. Vlotte restitutie in geval retourneren.

Soepel proces

Zowel aankoop al retournering verliep soepel!

• Kwaliteit

Als altijd prima verzorgd.

• Kwaliteit

Snelle levering, prima telefonisch contact

Prima prodcten

Goede site. Snelle levering. Prima prijs.

Oplossing gericht

Helaas was de levering aan de late kant maar was de communicatie met de klantenservice prima Ook de oplossing die aangeboden werd vind ik zeer klantvriendelijk

• Kwaliteit

Snelle bezorging, goed verpakt en mooi assoortimen

Handige website

Handige website waar alles makkelijk te vinden is. Altijd netjes verpakt en snel verzonden

Perfect uitgevoerd.

Bestelling even vlot besteld als geleverd. Keurig en solide verpakt en ook nog met een welkome extra attentie. Warm aanbevolen!

• Kwaliteit

Bestelling keurig en netjes op tijd geleverd

Erg tevreden

Vlotte verzending retourneren gaat ook erg gemakkelijk. Ik bestel regelmatig bij Schulte en dacht dat ik misschien een keertje extra korting kreeg.Super tevreden en ik beveel het ook aan mijn vrienden.

• Kwaliteit

Alles wordt correct geleverd. In een mooie doos, die makkelijk te openen is en ook makkelijk is om wat te retourneren. Dus niet in plastic zakken, die jezelf weer dicht moet plakken. Ook het retourneren kost niets. Het geld wordt bij retourneren snel teruggestort op je rekening. Veel winkels kunnen aan dit alles een voorbeeld nemen. Bovendien is de kwaliteit en service TOP!

• Kwaliteit

duidelijk en to the point.

duidelijke website; snelle levering; goede producten.

• Kwaliteit

Duidelijke site en snel geleverd.

Al meer keren besteld bij Schulte en netjes afgeleverd.

Super netjes verpakt

Gewoon correct !

Snel en zorgvuldig

Het bestelde overhemd was precies zoals verwacht. Snelle levering, goed verpakt.

• Kwaliteit

Altijd een hele snelle levering

Product zoals aangegeven

Wanneer we iets nodig hebben, raadplegen we de website

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.