GOED

GOED

Prima en correct

• Kwaliteit

Goede info, makkelijk te bestellen, perfecte levering!!

Op de website is duidelijke informatie. De bestelling en de aflevering verliep vlot en heel consciëntieus. Chapeau!

Netjes verzorgd

Doet wat het belooft

Niets negatiefs .

Mooie keuze, gemakkelijk te bestellen, vlotte communicatie, snelle en verzorgde levering. Betrouwbaar !

• Kwaliteit

Correct. Goede verpakking met retourbon!

Retourbon niet nodig gehad. Keurige verzending en ontvangst.

• Kwaliteit

Geweldige service en kwalitatief goede kleding!

Geweldig!

Perfect!

Great deal, product and service.

Kwaliteit + snelle levering

Altijd zorgvuldig verpakt! Merkkleding/schoeisel voor scherpe prijs....

Kan duidelijker

Na telefonisch contact duidelijkheid over het feit dat omruilen niet mogelijk is. WAAROM NIET VERMELDEN OP HET RETOUR FORMULIER. Scheelt veel zoeken op de website. Telefoon nummer klantenservice niet te vinden op de site.

• Kwaliteit

prima ,goede service en altijd correct afgeleverd

mijn ervaring met dit bedrijf is tot nu toe TOP

• Kwaliteit

Nette sportieve katoenen trui. Niet te dun en niet te dik. Maar even kijken hoe dei zich houdt de komende koude maanden.

Snel en goeie service

Jammer dat wij zo ver weg wonen, hoop nog eens een keer lekker rond te kunnen struinen en shoppen in een van jullie mooie winkels.

Aanvankelijk goed

Vlotte en zorgvuldige verzending, jammer dat maat en pasvorm niet naar de zin was. Fijne regeling voor terugzending. Alleen nog wachten op geldteruggave. Daarna worden het 5 sterren.

Werkt goed

Winkelen op afstand

Heel mooi!

Mooie trui van Jack en Jones mooie kleur. Snelle zending en mooie verpakking. Erg tevreden.

• Kwaliteit

Snelle levering. Goede verpakking. Kwaliteitsproducten.

Snelle levering. Goede verpakking. Kwaliteitsproducten.

• Kwaliteit

Kwalitatief, snelle levering, kerig verpakt.

Jas besteld. Voor de zekerheid nog een maatje groter besteld welke beter tot zijn recht kwam. Een retourformulier is mee geleverd waarmee het proces relatief eenvoudig in werking kan worden gezet. Er zijn geen extra kosten aan verbonden, klasse! Allen het crediteren laat wat lang op zich wachten. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Daarom 4 sterren!

• Kwaliteit

Snelle levertijd Site heel duidelijk en makkelijk te gebruiken. De juiste info die je wilt weten

• Kwaliteit

Mooie keuze en duidelijke omschrijvingen

Een zeer uitgebreid assortiment en ook in de sale mooie producten

Super service

Mooie kwaliteit van kleding en goed retour beleid.

• Kwaliteit

Keuzemogelijkheden, snelle nette levering, uiterst tevreden

Keuzemogelijkheden, veel merken, snelle nette levering, gratis retourneren gewoon uiterst tevreden

• Kwaliteit

Betrouwbaar, gevarieerd en goede kwaliteit

Cf het bovenstaande

• Kwaliteit

Goede kwaliteit, precies wat ik zocht

Mooie kleur, goede pasvorm.

top kwaliteit maar verzending

Maar geen 4 of 5 sterren omdat ik zelf (en ik was thuis en heb geen geen auto of bel van PostNL gehoord) het pakket de dag nadien naar een verzamelpunt moest gaan halen. Waarom betaal ik dan verzendingskosten ????

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.