top kwaliteit maar verzending

Maar geen 4 of 5 sterren omdat ik zelf (en ik was thuis en heb geen geen auto of bel van PostNL gehoord) het pakket de dag nadien naar een verzamelpunt moest gaan halen. Waarom betaal ik dan verzendingskosten ????

Goed gedaan!

Nette schoenen gekocht, blijken één maat te klein te zijn. Retour gezonden en maat groter besteld. Is allemaal correct en vlot afgewikkeld inclusief restitutie.

Zie score

Ik ben zeer tevreden met de bestelling

• Kwaliteit

prima producten en goede verpakking

meerdere producten gekocht. Producten zijn in stevige dozen verpakt en pakbon plus retouradres ingesloten. Prima verzorgde leveringen met post.nl

goede kwaliteit

goede kwaliteit, fijne telefonisch gesprek

broeken Gardeur - breedte maten kloppen niet met het etiket

Beste, ik heb de broek van Gardeur moeten retourneren. Het is niet de eerste keer bij dit merk dat ik moet vaststellen dat de maat in de breedte niet overeenkomt met het etiket. Ik heb een broek van Gardeur met maat 34/32 die iets te smal is (net goed eigenlijk) (maat 34) en iets te lang (maat 32). Ik heb daarom een broek gekocht van Gardeur met maat 35/30, maar deze is veel te smal; lengte was wel prima. De breedte 35 klopt hier niet en dus niet de eerste keer dat ik dit voor heb met Gardeur (hoewel het heel mooie broeken zijn). Vriendelijke groeten, Rik

Uitstekend!

Prima en snel gereageerd, mail ontvangen om het pakket te volgen en ze doen wat ze zeggen! Dat zouden meer bedrijven moeten doen, zij zijn een voorbeeld hierin!

• Kwaliteit

Mooi product voor goede prijs.

Bestel hier altijd mijn Alan Red t-shirts. Mooie korting per 2 verpakkingen.

• Kwaliteit

Mooi shirt voor schappelijke prijs

• Kwaliteit

Alles is verlopen zoals verwacht. Dus zeer positieve ervaring en goede kwaliteit van kleding.

• Kwaliteit

prima service en goed produkt

Deze winterpiyama kan ik iedereen aanraden bon soir is een van de beste merken.

Makkelijke bestelling - Snelle levering

Precies wat ik van een online bestelling verwacht.

Geweldig!

Zeel goede kwaliteit!

• Kwaliteit

Nette en vlotte afhandeling en jammer dat een broek te klein was en terug gestuurd is

Keurig verzorgd kleurrijke verpakking

@

• Kwaliteit

Mooie kleding en snel verzonden

Ik heb mijn jas bij schulte kleding voor de helft van de prijs. Mooier dan ik gedacht had. Heel mooi verpakt met overhoes om hem goed weg hangen. Toppy en nog snel in huis ook.

Niets op aan te merken

Bestelling en levering was helemaal OK.

Tevreden .

Goede service tot nu toe .:

• Kwaliteit

Fijne zaak, mooi vest en keurig verzonden.

• Kwaliteit

Mooie collectie en vlotte afhandeling

Op zoek naar een lange wollen winterjas jas (waar vind je die nog...) kwam ik door te zoeken bij Schulte. Daar zag ik een aantal aparte jassen, één daarvan heb ik besteld en die kwam heel vlot in een zeer degelijke verpakking. De eerste was een maat te groot. Ruilen is geen probleem: in dezelfde doos terug, een retourlabel was al bijgevoegd. De kleinere maat staat me goed. Al met al een uitstekende ervaring.

Doen wat ze zeggen

Goed assortiment voor een schappelijke prijs

Mooi aanbod

Via de webshop een paar overhemden gekocht. De keuze is groter dan wanneer je naar een fysieke winkel gaat en bij levering vallen de hemden niet tegen!

• Kwaliteit

zoals altijd zeer professioneel!!

na

• Kwaliteit

Weer de trotse bezitter vanneen fijne jas

Ik heb al jaren een blauwe boss jas die ik nog steeds met plezier draag vanwege de afwerking en kwaliteit. Op internet kwam ik nagenoeg dezelfde jas tegen in een iets andere uitvoering. De knopen in mijn blauwe jas zijn verborgen achter de stof. In de grijze jas raxton is dit niet meer maar de kraag en afwerking zijn weer gelijk. Heel fijn om weer een boss jas te hebben die kwalitatief goed is en waar ik ook weer vele jaren plezier aan zal hebben. De jas is keurig afgeleverd op mijn adres in Frankrijk waarvoor dank. En ik draag hem met plezier.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.