Zo laten iets betere kwaliteit bezonder kraag

Goed op tijd

• Kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

• Kwaliteit

Mooie overhemden , snelle levering!

Betrouwbaar

Makkelijk te bestellen en vlotte levering in degelijke verpakking.

niet geleverd zonder tegenbericht

bij navraag werd letterlijk gezegd: het kan idd zijn dat postnl het niet bezorgd omdat ze het te druk hebben en dan bij een afhaalpunt neerleggen. En dat wordt niet aan mij verteld. Dan had ik maar via track en trace dat zelf moeten volgen. Dus de verantwoordelijkheid van slechte bezorging ligt bij de klant? Dat is heel raar. En Schulte neemt hiervoor ook geen enkele verantwoordelijkheid. Zelfs niet een excuus. Echt niet goed dit.

Altijd snel en goed

Net bedrijf met enorm assortiment in grote en lengtematen

• Kwaliteit

Mooi product en zorgvuldig verpakt!

Mijn bestelling is snel geleverd en was zorgvuldig verpakt! Ik ben ook zeer tevreden over het product. Het is een mooie jas! Helemaal TOP!

• Kwaliteit

Hoge kwaliteit van items en zorgvuldige en snelle bezorging.

Hetzelfde als hierboven, maar dan met meer woorden.

Mooie kwaliteit, goede service

Ik ben uitstekend gehoĺpenvia de telefoon

Mooie kleding goede service

• Kwaliteit

Snel leuke prijs en prachtig verzonden

Top in een woord

Positief

De foto’s kunnen wat duidelijker als het gaat om patroon op katoenen broek

In een woord perfect

Alles was netjes verpakt en netjes afgeleverd

• Kwaliteit

Snelle levering maar langzaam wat betreft retour

Prima levering, keus genoeg. Helaas was mijn man niet gelukkig met de kleur van de trui en het vest en ook de maat was niet goed. Meteen dezelfde dag retour gestuurd, track and trace gaf aan dat het de volgende dag weer bij Schulte bezorgd was maar heb tot op heden nog niets gehoord…. Dit is een week geleden retour gegaan. Hoop er nog iets van te horen, misschien een verbeterpunt om een ontvangst bevestiging te sturen in het vervolg?

prima kwaliteit jeans

Levertijd iets langer dan verwacht maar voor de rest prima.

Netjes en vlug

Zeer netjes geleverd

• Kwaliteit

Prima bedrijf en snelle levering

Bij de webshop wat spullen besteld. Spullen waren scherp geprijsd en snel geleverd. Eigenlijk precies wat iedereen wenst.

Snelle en goede service

Snel geleverd en goed verpakt.

• Kwaliteit

het had perfect kunnen zijn maar was het niet

ik heb 3 bestellingen gedaan op 1 week. 2 bestellingen en leveringen waren perfect. Bij de derde levering was de kwaliteit niet in orde. Ik had 2 hooded sweaters besteld van Paul & Shark maat XL. De blauwe sweater was merkelijk kleiner dan de grijze en paste niet. Ik had ook de indruk dat de blauwe sweater niet nieuw was. Dit dacht ik omwille van het feit dat de verpakking minder verzorgt was (geen karton in tegenstelling tot de grijze sweater), de koord was helemaal uitgetriokken aan de linkerkant en niet meer zichtbaar aan de rechterzijde (bij de grijze sweater was de koord geknoopt) De blauwe was merkelijk kleiner dan de grijze hoewel ze beiden maat XL hadden. Ik heb de blauwe sweater inmiddels teruggestuurd en wacht op de terugbetaling.

Vertrouwd en goed geregeld

Altijd perfect en betrouwbaar geregeld Snelle verzending en mooie stevige Verpakking Ook fijn als je iets terstuurd

Kwaliteitsproduct van kwaliteits zaak

Mooi assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en correct geleverd

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleren, snel besteld en snel geleverd.

Goede kwaliteit..en perfekte maat

• Kwaliteit

Online aankopen in één woord: uitstekend!

Mijn online ervaring met Schulte Herenmode is uistekend qua kwaliteit van kleding, verpakking en levering ( evt. Retourservice). Geen enkele aarzeling om aan te bevelen.

Fijn bedrijf

Met regelmaat bestel ik hier kleding voor mijn man. Snelle levering, reacties en keurige afwikkeling. Al diverse mensen aangeraden hier te shoppen.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.