Mooie herenkleding

Regelmatig bestel ik kleding bij uw bedrijf. Polo’s, pantalons en een prachtige blazer heb ik reeds aan mijn garderobe toe kunnen voegen. Ik ben helaas fysiek beperkt en daarom bestel ik vaak via internet. Zo ook onlangs dat een witte pantalon heb besteld van Gardeur. Van post.nl ontving ik bericht dat het pakket woensdag gebracht zou worden. Later ontving ik het bericht dat het pakket niet geleverd kon worden maar een dag later bij een winkel in Wormerveer zou worden afgeleverd. Vandaag kreeg ik de mededeling dat ik het bij Noppes in Wormer op kon halen. Om daar te kunnen komen moet ik een taxi nemen wat volgens mij niet de bedoeling kan zijn. Allemaal gezeur voor mij maar de slechte service van de bezorgdienst straalt ook op uw bedrijf af. Een prachtige winkel met geweldige producten. Voor mij is dit lastig maar u heeft daar last van. Vanuit betrokkenheid en met vriendelijke groet, Jaap Dekker

Super verzorgde winkel .

Een klasse winkel met stijl . Mooie artikelen . Netjes verpakt met zorg gedaan .

• Kwaliteit

Mooi assortiment, en snelle levering!

• Kwaliteit

Echt een aanrader helemaal top!!

In een woord geweldig!

Top zaak

Super service

Prima kwaliteit

Ik heb nog geen factuur ontvangen om te betalen Jos goossens

Goede en snelle service

De bestelling is snel en goed verzorgd, helaas viel de kleur tegen.

Goede return service

Het bestellen ging makkelijk echter, ik heb de bestelling retour gedaan. Dat is perfect geregeld en verder ook niet het probleem. Maar het zou niet nodig moeten zijn. Waar ik van baal is dat de maten van New Zealand polo’s kennelijk niet meer zomaar te vertrouwen zijn. Ik heb verschillende NZA polo’s, regular fit 3XL en die passen me altijd precies. Maar deze niet meer. Net te krap in de schouders, net te krap om het lichaam, net te klein dus. Wanneer je ze naast elkaar op eenzelfde soort hanger ziet, met de knopen dicht zit er gewoon één cm verschil in de schouders. Heel jammer, want het is een mooie polo en extra jammer dat ik dus niet meer “zomaar” een New Zealand polo via internet meer kan bestellen.

Snelle levering en perfecte Polo's

4 poloshirts besteld van Portifino en wederom perfecte pasvorm. Kunnen gewoon in de droger zonder te krimpen. Superblij mee.

alles wordt correct afgehandeld

zeer betrouwbaar

• Kwaliteit

Snelle levering Ook de retour afhandeling ging soepel en snel.

Super.

Prima site, snelle levering, betrouwbare retour regeling.

• Kwaliteit

Jas online gekocht omdat de maat niet in de winkel beschikbaar was

In de winkel een leuke jas gezien, maar de juiste maat hadden ze niet op voorraad. Online besteld. De volgende dag geleverd, bijzonder netjes verpakt. Uitstekend verzorgt.

• Kwaliteit

Vlotte levering en mooie produkten

Wederom naar alle tevredenheid kleding besteld uit de ruime keuze op de website. Vlotte levering en achteraf kunnen betalen. Betalingsverzoek werd keurig per mail na aflevering toegezonden.

• Kwaliteit

Snelle levering volgens afspraak!

Correct Betrouwbaar Stipt

Prettig Snel en mooie kleding

uitstekend

Bestelde komt snel en bij terugzending om welke reden dan ook, altijd ok en snelle terugbetaling.

Perfecte webwinkel, perfecte producten

Ruime keus, mooie kwaliteitsproducten, makkelijk bestellen en snelle levering.

• Kwaliteit

Een prima ervaring bij schulte

Mijn ervaring is dat schulte prima bevalt bij aankoop via one line.

• Kwaliteit

uitgebalanceerde sortering, kwaliteit en top organisatie

Schulte levert een uitgebalanceerde sortering kleding, kwaliteit en een top organisatie, aanrader dus.

• Kwaliteit

Snelle levering en netjes verpakt

N.V.T.

• Kwaliteit

Lengtemaat op voorraad, mooie aanbieding, snelle en verzorgde levering

• Kwaliteit

goed site, snelle levering, wat wil een mens nog meer?

idem

• Kwaliteit

wat je koopt is kwaliteit

mooie merken voor niet veel geld

Super shop!

Mijn bestelde jeans is snel en in goede conditie geleverd. Zeer tevreden!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.