Prima aanbieding, scherpe prijs & snel geleverd in een mooie luxe doos. Wat wil je nog meer?

Goede service en snelheid

Ik heb mijn bestelling van Schulte Herenmode snel ontvangen, ook moest ik een artikel retour sturen, duidelijke retour instructies, snelle afhandeling.

• Kwaliteit

Ik heb er goede ervaringen mee

Goed produkt

• Kwaliteit

Erg goede organisatie, snelle levering.

Gewoon een 10

slecht

Een oranje polo nza besteld,deze was in de kraag en boorden verkleurd.

Kwalitatief goed product voor redelijke prijs

Kwalitatief goed product voor redelijke prijs

Snel kwaliteit en service

• Kwaliteit

Uitstekend voldoet volledig aan de verwachting!

Uitstekend voldoet volledig aan de verwachting! Ik heb vele keren overhemden besteld via deze site, voldeed altijd aan mijn verwachting kleur. maat etc. Nooit iets terug gestuurd. Verpakking van het verstuurde is heel keurig. Peter Krol

• Kwaliteit

Prima verzorging en bezorging.

Ik koop bijna nooit iets via internet. Dit was boven verwachting en snel. Voor herhaling vatbaar.

• Kwaliteit

Artikelen zijn van goede kwaliteit en vlg snel geleverd

• Kwaliteit

Van bestelling tot afleveren goed geregeld

Vanaf het moment van bestellen online totdat je het pakket afgeleverd krijgt word je geïnformeerd waar en hoe het proces verloopt

Goede ervaring, snelle levering

• Kwaliteit

Ik bestel hier vaak voor mijn man. Altijd goed.

Goede service en mooie kleding !! Altijd goed

• Kwaliteit

Niet zoals ik bij Schulte gewend ben.

Heb een Tenson tussenjas besteld in de kleur beige. Een jas in de kleur 933 light grey ontvangen. Op zich een prima jas maar niet wat ik besteld heb. Heel jammer. Bedenk me volgende keer wel of ik weer ga bestellen. Had de jas natuurlijk terug kunnen sturen maar als ik krijg wat ik bestel hoeft die moeite niet gedaan te worden.

Snel en klantvriendelijk

De on line bestellingen worden zonder uitzondering snel en adequaat geleverd. De website is zeer klantvriendelijk en in de winkel is nooit iets te veel.

Perfekt

Alleen, beide keren werd het niet aan huis bezorgd, ik moest het ophalen bij Bruna Marsmanplein in Haarlem noord. U betaald daar waarschijnlijk wel voor.

Alles is prima.

Snelle levering,goede prijs en kwaliteit.

• Kwaliteit

Altijd snel, compleet en mooie kleding

Als boven

Product is zoals het is

Besteld , betaald en daarna keurig te horen gekregen dat ze het gingen opsturen. Product is zoals het plaatje is. Dat is zeer fijn. Een tip, Voor Vaderdag is het misschien handiger om in witte doosjes te verzenden , want nu nam vader het cadeau zelf al aan bij de koerier

• Kwaliteit

Artikel zoals aangegeven snelle levering

Via internet besteld, ploverhamd was super netjes en goed verpakt, snelle levering. Was product met 50% korting dus helemaal blij

Prima gegaan

Geweldig gesprek gehad met Dixy

• Kwaliteit

Altijd keurige levering, alleen retour zouden iets sneller kunnen worden afgehandeld.

Goed geregeld

Service was top. Alles goed geregeld en snel geleverd.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.