Goed maar meer kleinere maten in aanbod zijn ook welkom

De kwaliteit van het merk "Schiesser"is gewoon goed.Zacht en fijne katoen kwaliteit zoals ik gewend ben.Wat ik jammer vind is dat de meeste pyama's maat vanaf XL en groter is.Weinig in de maat L of 52 (3/4 van de 15 is wel erg beperkt).Suggestie meer "Schiesser" pyama's in kleinere maten specifiek maat L/52 dan geef ik het zeker 5 sterren.Vraag is natuurlijk of dat aan "Schiesser"of aan "Schulte Herenmode ligt...

• Kwaliteit

Goede aanbieding waar ik al een tijdop wachtte

Ik was al een tijdje op zoek naar dat T-shirt en ik vond hem bij jullie op de site en was nog in de aanbieding ook En werd snel geleverd Ik ben er blij mee

Geweldig goede service

De service is heel goed. Snelle levering en goede klantenservice.

Alles klopte fantastische ervaring

Goed bedrijf, jas werd keurig verstuurd, alles klopte! Goede ervaring

• Kwaliteit

De bestelling was keurig in orde en op tijd geleverd.Zeer tevreden

• Kwaliteit

Fijne website, snelle levering mooi product

De website is duidelijk, mooie producten en snelle levering! Kortom aanrader!

Top bedrijf

Hier een overhemd aangeschaft, maar had helaas verkeerd adres ingevuld dus ging hij retour afzender. Kosteloos weer mijn kant op gestuurd. Goede service en mooi assortiment.

Veel mooie kleding en snelle levering

Veel mooie kleding en snelle levering

• Kwaliteit

Kwaliteitscontrole faalt en oplossen is tijdrovend

Na aankoop overhemd Paul & Shark blijken de button-down knopen opvallend fout te zijn geplaatst. Klacht gemeld, geen reactie en na weken/contacten de smoes dat men had gemaild en dat ik uiteindelijk terug kon zenden. Dat gedaan, ontvangst bevestigd en daarna 'niets' meer; excuus voor foutief product en/of enig voorstel tot vervolg. Kostbare tijd aan verspeeld en dus maar beter om in een lokale winkel te kopen. Alle gemak/voordeel van online aankopen verknoeit men zo! Als klant uitgeschreven bij deze 'ruim onvoldoende' zaak.

Prima serves!

Goede betrouwbare winkel/site

Vlotte levering

Goed geregeld

Complete service

In de webshop kun je makkelijk je artikel vinden. De levering id binnen de beloofde tijd en wordt in een mooie en stevige verpakking afgeleverd. Een eventuele retour wordt direct opgepakt.

Jas viel niet goed.

Genoodzaakt om het terug te sturen. Na ontvangst bij Schulte werd ik op de hoogte gehouden van de afhandeling. Geld werd zeer snel overgemaakt.

Just in time

Keurig geleverd

Snel en nette levering.

prima en snelle service

prima service ..

Goede pasvorm

Heerlijk sportshirt.

• Kwaliteit

Snelle afhandeling van de bestelling ben zeer tevreden.

Perfect en mooie prijs

perfect

Levering volgens verwachting

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.