Snelle en goede reactie.

Mooie collectie, duidelijke voorwaarden en snelle afhandeling.

• Kwaliteit

Ik heb het product wel behouden maar ik heb toch mijn twijfels. Is het wel value for money geweest (Paul and Shark pullover). De afbeelding (kleur en model) op de website vond ik niet erg duidelijk.

Keurige levering

Mijn pakketje werd keurig geleverd. De kleding zag er netjes uit, de kleur van de site komt goed overheen met de kleur in werkelijkheid. Wel mis ik bij Hugo Boss een korte uitleg hoe de gekozen line valt qua fit. Want ik moest mijn pakketje terug sturen voor een deel doordat de ene line anders valt dan de andere.

• Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en ruime keuze

Vest, shirt en broek gehaald. Staat mooi en voelt perfect. Zeer tevreden over snelle levering. Al 5 jaar klant.

Goed geregeld

Super geregeld

Top!!

Heb geen andere woorden dan waanzinnig voor deze organisatie! Alles is top geregeld, gewoon behandeld worden zoals je zelf behandeld wilt worden. Vriendelijk, verzorgd, kwaliteit, goede prijzen en het logistiek is zo goed geregeld dat menig e-commerce hier in de leer kan!! Ik ben mega fan!! En gaat het fout? Stuur het terug en je wordt op de juiste manier behandeld en met de juiste oplossing!! Een 10 + voor deze organisatie!! En nee ik werk hier niet, het is geen familie van mij! Maar gewoon een zeer tevreden klant!

• Kwaliteit

Mooie kleding snel geleverd.

Duidelijke website, snel en netjes geleverd.

• Kwaliteit

Voor het eerst iets besteld, was heel goed en netjes verpakt

• Kwaliteit

Prima product en snelle levering !

Prima product en snelle levering !

Correct en zeer zorgvuldig

Geheel volgens afspraak geleverd en meer dan dat, zeer zorgvuldig geleverd en keurig verpakt.

Topservice

Snelle levering, goede communicatie, prima kwaliteit

• Kwaliteit

Prima collectie, goede service !

Alles wordt keurig netjes bezorgd. Ik krijg voldoende bericht om mijn bestelde artikelen te volgen. Kleding is van goede kwaliteit!

Super snelle bezorging

Vandaag besteld en 2 dagen later heel verzorgd thuis bezorgd in België

Goed, echter 1 punt van kritiek

Ik heb het helemaal gehad met die 'slim fit' broeken, zoals de mode al jaren voorschrijft. Als ik op jullie website filter op 'wijde fit' modellen worden er toch ook regular en zelfs slim fit broeken gepresenteerd. Daardoor kostte het veel tijd om in jullie collectie een broek te vinden waarvan ik zeker wist dat het een 'wijde fit' model was. Uiteindelijk is het gelukt en de broeken passen uitstekend!

• Kwaliteit

Snelle levering, goed materiaal.

Bestelde goederen snel en volgens specificatie ontvangen. Goed materiaal en voldoet aan kwaliteits en maateisen (oversize).

een prettig bedrijf

groot assortiment, vlotte levering en moeiteloos retourneren.

• Kwaliteit

Goede kleding, snelle levering.

Fijne winkel.

Hebben goede ervaring met het bedrijf en waarderen de vlotte service.

• Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en goed verpakt.

Het ontvangen overhemd is van zeer goede kwaliteit, netjes verpakt, zending is netjes op tijd, zeker voor herhaling vatbaar

Alles prima voormekaar.

Prima ervaring.

Makkelijk en goed

Mooi assortiment, goede wens Webshop en levering volgens afspraak.

• Kwaliteit

Snelle service. Bij retour snel geld terug.

• Kwaliteit

Zoals altijd snelle en correcte levering.

Tevreden klant

• Kwaliteit

Hetgeen ik zocht was op voorraad en werd snel verzonden.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.