Zeer accuraat bedrijf

Snel van zenden en uitstekend in de afwikkeling van een retourzending

Uitstekende service

Online bestelling: Correct en vlot behandeld. Netjes verpakt; met retour etiketten, heel attent! Goed op de hoogte gehouden tijdens het bezorgings proces. Een van de winkels ga ik zeker bezoeken.

Duidelijk

Het is duidelijk!

Alles naar wens

Keurig verpakt, snelle levering, achteraf betalen. Fijn met korting

Altijd goed

Mijn ervaring met Schulte herenmode is zeer goed maatje te groot besteld terug gestuurd en goede maat besteld zo gepiept

Perfect verzorgd ontvangen

• Kwaliteit

uitstekende service, groot assortiment, goede kwaliteit

ik koop al mijn kleding bij Schulte

Mooie duidelijke website

Bij de levering bleken de truien afwijkende prijzen te hebben. Na een mailtje werd dit direkt opgelost! Goede service

top

alles op bezorgt kom zeker hier terug

• Kwaliteit

Fijne website met snelle verzending. Super!

Snel, Simpel en Correct

Gewoon super eenvoudig, duidelijke site en hele correcte afhandeling van bestelling(en).

Prima ervaring

Prima kwaliteit en goede levering

• Kwaliteit

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. De broek zat in een mooie stevige doos.en het is een mooie nette broek. Top.

Snelle levering, goede productonschrijving

Mooi colbert, goede prijs, snelle levering

• Kwaliteit

snelle levering maar maatindicatie kan beter

Maatindicatie van pantalons en shirts is onduidelijk en een warboel. Modern fut, norma Hoe kan het dat ik 2 shirts bestel allebei dezelfde size indicatie en de 1 past wel de ander niet.

prima aanrader

Geweldig!

Ik had een roze Tramarossa broek van mijn man gewassen en die was gevlekt door het wassen. Ik heb een nieuwe, maar ander model gezocht. Deze vond ik bij Schulte. Ik had hem al uitgepakt en de doos in de kartoncontainer gegooid die toevallig werd geleegd. Alleen de broek was een ander model en die was dus 1 maat te klein. Naar Schulte zelf geweest en ik mocht hem via de winkel omruilen. Ondanks dat ik de doos niet meer had. Goede service

• Kwaliteit

Kan ik nog niet zeggen .

Ik wacht nog steeds op mijn terug betaling van een retoer het is nu 8 dagen geleden dus duurt lang .

Fijne bodywarmer warmer

Mijn man is heel blij met zijn bodywarmer. Heeft voldoende zakken en ook binnenzakken. Goede kwaliteit.

Snelle reakties

Perfect!

Heel nette verpakking,jammer dat het jasje te groot was en heb moeten retouneren. Tot de volgende bestelling!

Prima prijs en service

Maar 1 aanmerking en dat is de aanduiding van slim fit bij kleding. De kleding die ik ontving en was aangeduid als slim fit was gewoon regular fit.

tevreden

aankoop en de daar bij behorende administratieve activiteiten zijn prima verlopen. Helaas heb ik het artikel moeten terugsturen maar ook dat liep vooralsnog prima.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.