Uitstekende winkel.

Nooit problemen gehad met bestellingen of retouren. Producten zijn altijd hoogwaardig verpakt en van hoge kwaliteit.

super

heel fijne winkel

Betrouwbaar en goed

• Kwaliteit

uitstekende kwaliteit, en duidelijke website

constante uitmuntende kwaliteit, met goede omschrijving op de website.

Correct en betaalbaar

Duidelijke website met leuke aanbiedingen. Makkelijk te bestellen, achteraf te betalen en snelle levering. Prima!

mooi shirt

weer bij schulte besteld en snel geleverd in mooie doos. past perfect en goede kwaliteit

• Kwaliteit

Prima en snelle service, goede website.

Goede productinformatie, professionele afhandeling

Plezierige koopervaring via de website. De geboden productinformatie is duidelijk en correct. De afhandeling (bevestiging, verzending, verpakking en bestelling) is uitstekend. De producten zijn wat aan de prijs, maar de prijs-/kwaliteitsverhouding is goed.

• Kwaliteit

Kwaliteit en zorgvuldig verpakt.

Mooie kwaliteit, goed verzorgd en zorgvuldig verpakt

Service OK

Service OK

• Kwaliteit

Broek is prima, de bezorging niet

De bezorger van Post NL heeft het pakket zomaar in de tuin achtergelaten zonder daar melding van te maken. Ik vond het dus 'per ongeluk'. Waarom moet ik akkoord gaan met 'Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf.'

Net als in de ........

Alles verloopt conform verwachting en voldoet aan elke denkbare eis.

• Kwaliteit

Tweede jaar en “just perfect”

Uitstekende selectie mannenmode.

• Kwaliteit

Bestelproces en leveringsproces supermakelijk en snel...!

Bestelproces en leveringsproces supermakelijk en snel...! Polo's zijn van topkwaliteit.

• Kwaliteit

Fijn materiaal en goede pasvorm.

Nog beter als verwacht en kwaliteit en prijs boven verwachting.

• Kwaliteit

Kennis van zaken, eerlijk en snel

Bij een bezoek aan de winkel in Leiderdorp werd niet aangedrongen op een directe aankoop. Wel werd een te overdenken advies gegeven tzv de wens om een (bijzondere maat-)colbert te kopen. Aldus gedaan en op pinkstermaandag digitaal het advies opgevolgd en dit speciale colbert aangekocht. En jawel.. op woensdag daarna AL werd het pakje bezorgd. Omdat het colbert niet in genoemde winkel aanwezig was, heb ik dit direct gepast. Het was precies wat mij was verteld en dus een schot in de roos. Vandaar KENNIS VAN ZAKEN, EERLIJK EN SNEL.

• Kwaliteit

OP TIJD GELEVERD IN EEN STEVIGE VERPAKKING.

Zie hierboven.

• Kwaliteit

Jammer genoeg heb ik.het ondergoed retour moeten.sturen was mijn man te klein

Graag de retour zonden ondergoed terug betalen.zie het geld graag terug op.9nze rekening.h3bben via post.nl teeuggestuurd

• Kwaliteit

Super geholpen en top service

Reuze tevreden en razend snelle verzending

• Kwaliteit

Mooie broeken en goede service

Goede website, artikelbeschrijving is compleet, snelle bezorging in een mooie stevige doos. Retour, een verkeerde broek wordt door Riverty meteen verwerkt in de factuur.

• Kwaliteit

Nette kleren en goede service

Top bedrijf

Snelle levering en retourafhandeling.

• Kwaliteit

Alles voldoet aan mijn verwachtingen

Vlotte en zorgvuldige levering

Fijne site, snelle levering

Alles is prima verlopen.

Prima ervaring!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.