Mijn online bestellingen altijd vol tevredenheid.

Bestel altijd voor mijn man diverse maten. Op het gemak thuis passen. Fijn hoe de kleding is verpakt. Mooie stevige dozen. Hierdoor is de kleding die niet goed is heel makkelijk terug te sturen. Achteraf betalen loopt altijd prima. De verrekening met de niet gehouden kleding loopt soepel. Kortom heel tevreden.

• Kwaliteit

Goede merken, redelijke prijzen, duidelijke omschrijvingen en snelle afhandeling

Groot aanbod, goede website en snelle bezorging. Ik ben tevreden met mijn 3 overhemden.

• Kwaliteit

Mooi poloshirt, goede website, snelle levering

Ik heb goede ervaringen met Schulte Herenmode. De website is toegankelijk en de toelichting inclusief maattabel maken de keuze gemakkelijk. Shirt was binnen 2 dagen geleverd.

• Kwaliteit

Snelle levering, prima service.

Altijd dik tevreden over de producten van Schulte Herenmode

• Kwaliteit

Bestellen betalen en ontvangen. Zo gemakkelijk kan het gaan

Kwaliteit in een minimum van tijd aan huis

• Kwaliteit

Snelle levering, overzichtelijke website!

Prima,aankoop wordt netjes ingepakt en snel verzonden!

Mooie producten

Mooie producten en mooie kwaliteit. Levering uitstekend.

Helaas te klein

Kocht een overhemd met korte mouwen van New Zealand maat L Snel geleverd zoals altijd. Maat L past mij altijd prima maar dit merk zat me te krap enbde moueen vond ik aan de korte kant. Jammer. Heb het terug moeten sturen.

snel en klantvriendelijk

Meerdere malen broeken besteld; bijna altijd komt de kleding overeen met de beschrijving. Een heel enkele keer pasvorm niet volgens verwachting en dan wordt de koopprijs zonder enige discussie terugbetaald. Zo hoort het!

• Kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen, snel in huis.

perfecte pasvorm

snelle aflevering

• Kwaliteit

Duidelijke site, mooie producten. Retourzenden eenvoudig

Redelijk grote collectie grote maten Jas gekocht, was te klein, grotere maat besteld, retourzending was heel eenvoudig. Top.

Uitstekend!

Bestelde item volgende dag bezorgd verpakt in een mooie doos. Uitstekende kwaliteit en goed verzorgd. Ben er blij mee

• Kwaliteit

Alles naar wens verlopen.

Precies mijn maat, perfecte kleur en pasvorm. Heel snel geleverd en keurig verpakt in mooie hoes en stevige doos. Kortom super geregeld.

• Kwaliteit

Mooie kleding en goede service .

Ik ben heel tevreden.

• Kwaliteit

Lokale hulp in Heemstede was zeer attent en goed

Had online iets besteld dat aan de kleine kant was. Daarom naar de winkel in Heemstede gegaan waar ik zeer goed ben geholpen en met het juiste zomerjack ben vertrokken.

• Kwaliteit

Mijn ervaring is in een woord geweldig.

Zelfs de klantenservice doet de naam eer aan, door zelfs in het magazijn te gaan kijken of een bepaalde maat overeen komt met een broek die ik al heb. In een woord geweldig.

Perfect!

De afhandeling is netjes, daarom ben ik ook al jaren klant bij jullie.

• Kwaliteit

Vlot besteld en vlot geleverd.o

Heldere aanbieding van goede kwaliteit kleding.

Alles goed.

• Kwaliteit

Fijne combinatie van een off en online winkel!

Ik bestel bijna altijd online, dit gaat super, de collectie is precies wat ik zoek en ook de merken die mooi vind en pas. Ik ben 2 meter en 150kg en dan is normaal de spoeling erg dun.

• Kwaliteit

Groot assortiment mooie herenkleding. Goede en duidelijke webshop. Goede informatie en snelle verzending. Ga zo door Schulte Herenmode!!!

• Kwaliteit

Eindelijk keuze in lengte maten. In de winkels in Omgeving Goes niet meer te krijgen helaas. Deze webshop is een uitstekend alternatief. Snel geleverd n mooie kwaliteit! Om te onthouden.

• Kwaliteit

Waww wat degelijk en betrouwbaar

Correcte vlotte bestelling en communicatie, netjes verpakt alle papieren netjes mee ingesloten. Ook voorzien van een compleet ingevuld retourformulier. Daar is overigens geen gebruik van gemaakt , bestelling en levering waren perfect afgerond. Mooi bedrijf!!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.