Super!!

Zoals altijd keuring netjes en super snel. Ook retourneren, binnen enkele dagen alles geregeld zoals het hoort. Ga zo voort!!!

• Kwaliteit

Al jaren mijn "huisleverancier"

Altijd goede ervaring met dit bedrijf. In dit geval heb ik wel (voor het eerst) een beetje een verrassing gekregen met betrekking tot de kleur van mijn overhemd. Die was wel wat anders dan op de plaatjes op de webshop. Geen probleem, de "echte" kleur was ook mooi. Wel een algemene opmerking voor overhemden leveranciers. Misschien een idee om wat minder verpakkingsmateriaal te gebruiken. Er zit wel heel veel plastic in en omheen. Hier kan Schulte niets aan doen, maar waar stel ik dit anders aan de orde? Ik vind het ook prima om de overhemden los in een papieren doos te ontvangen. Dat plastic hoeft niet van mij.

• Kwaliteit

Goede keuze om voor Schulteherenmode te kiezen!

Wat mij direct opviel was de slimme verpakking van mijn Boss tussenjas. Een kartonnen doos met 2 handige zijkleppen, zodat je niet met grof geweld moet gaan scheuren. De jas ook netjes verpakt, die je eenvoudig zou kunnen retourneren met de retourbon. Goede kwaliteit van de jas.

Goed en snel

Goede producten en snelle levering ook met terugzending/betaling

prima zaak correcte behandeling

fijne samenwerking tussen koper en verkoper

Snelle service, mooie producten

Snel geleverd. Prachtige kwaliteit.

• Kwaliteit

Prima producten en goede levering

Mooie spullen.

Prima spullen. Makkelijk te bestellen. In mooie verpakking verzonden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Prima !

Prima verzorgde bestelling.

Het bestelde kledingstuk was netjes ingepakt en in de verpakking zaten de nodige documenten (o.a. factuur en retourbiljet.

top!

bestelling goed geleverd en na retour van aantal producten snel geregeld.

• Kwaliteit

Verzending en retour perfect geregeld

Verzending en retourzending perfect geregeld en geld terug sneller dan gedacht

• Kwaliteit

Goed product gekocht, snelle levering

Op grond van snelle afhandeling en bezorging ben ik zeer tevreden.

• Kwaliteit

Snel geleverd, prima product, prima verpakt

Zie hierboven

Kwaliteit

Order prima afgehandeld. Goed materiaal. Instructie retour ook duidelijk.

Goede en snelle service

Als ik er even niet uit kom met een bestelling bel ik even en word snel en effectief geholpen. Levering is altijd snel en keurig verpakt.

Keurige organisatie

Het duurde even, maar uiteindelijk kreeg ik keurig het aankoopbedrag van de geretourneerde( te kleine) polo teruggestort, zo hoort het. Ik zal bij een evt volgende aankoop zeker aan Schulte Herenmode denken,

• Kwaliteit

Snelle levering en goede afhandeling van retour

• Kwaliteit

Fijne website voor grote maten

Prima assortiment, vlotte levering. Kleding netjes en zoals beschreven op de site.

zeer goede ervaring

Colbert besteld en zeer goed verpakt in ruime omdoos, voorzien van kleding hoes. Paste precies en mooie kwaliteit. bij navraag of ze nog meer in andere kleuren hadden deed de mevrouw aan de telefoon zich de nodige moeite om vriendelijk te helpen. Evt retourbon, op stickervel gedrukt, is reeds meegestuurd met alle bescheiden. Keurig verzorgd

Gewoon geweldig

Wat een keuze , in de beste merken, en scherpe prijzen , en netjes en op tijd bezorgd

• Kwaliteit

Snel en netjes afgeleverd, een retourzending ivm verkeerde maat besteld, snel verwerkt en snel geld terug ontvangen. Goed geregeld!

Perfecte online winkel

Alles is perfect georganiseerd. Snelle levering en eenvoudig retourneren als dat nodig mocht zijn.

voortreffelijk

Verloop van zaken was geheel zoals aangegeven en ook heel snel!,

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.