Pasvorm van de broek is niet geweldig.

Blijft moeilijk om online een artikel te bestellen wat echt voldoet. De broek ga ik dragen, maar eerlijk gezegd, had ik graag gezien dat de pasvorm wat beter zou zijn.

Polo

Prachtige polo van Frecce Tricolori. Zowel licht beige en licht blauw.. Zeer goede kwaliteit, mooie pasvorm.. Snelle levering

Prima ervaring

Juiste informatie, goede service, keurige verpakking,,uitstekend product,goede aanbieding

Doet wat je verwacht

Professionele uitstraling wat zich uit in website en afwikkeling van bestelling.

• Kwaliteit

Prettige aanlevering en goede retourprocedure

Snelle afhandeling van retourproces, inclusief betaling. Ook prettige aanlevering, mooie nette doos...

Mooie mode

Schulte heeft mooie mpde van een goede kwaliteit. De levering is snel en correct verpakt.

Keurig verzorgd!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Super fijn bedrijf

Snelle levering nette priijs

everything was excellent

The coat arrived just two days after ordering here in Germany. It came in an elegant box. The coat itself was inside coat-bag (for free), was nicely wrapped in paper. The coat is really high quality, very nice material, perfectly manufactured. For me the company Schulte is on a high level.

Betrouwbare mensen

Heb al heel wat gekocht daar. Altijd tot tevredenheid. Zoek vaak rond maar kom vaak hier terecht.

• Kwaliteit

Snelle levering,ruim en goed geprijste producten Veel keuze van merken

• Kwaliteit

Fijne website, snelle bezorging, mooie mode

Reeds meerdere artikelen gekocht via de website. Goede merken vind ik belangrijk, deze vind je daar absoluut. Heel tevreden met de gekochte artikelen.

• Kwaliteit

Schulte herenmode , zeer klantvriendelijk en leverd goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit

Mooie kleding, goede kwaliteit, geschikte prijs

Schulte is gewoon super

Bij Schulte ben ik altoos aan het juiste adres als ik iets zoek.

Alles keurig verzorgd!!

Netjes verpakt,prima service

Vlot en correct

Zoal je altijd zou willen. Snel en correct.

Eerlijke firma .

Communicatie 10 Afhandeling 10 Verpakking 10 Retouren 10 Terugbetaling 10 Zo kan ik nog even doorgaan .

• Kwaliteit

Goede kwaliteit)prijs verhouding . Snelle levering.

• Kwaliteit

snel goed ,verpakt, en alles pastte

prima !

• Kwaliteit

Uitgebreide collectie met goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goeie en snelle levering

Kwaliteit is top en binnen 3 dagen had ik de bestelde artikelen in huis.

• Kwaliteit

Goede en correcte service. Jammer van de verzendingskosten .

Snel ;accuraat .

Hele snelle correcte afhandeling.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.