Prima winkelen

Veel keuze in herenkleding, mooie site,fijne aanbiedingen en snelle levering

Snelheid en goede berpakking

Tevreden. PostNl had moeite met bezorgen

• Kwaliteit

Foto’s komen niet altijd goed uit , kleur

• Kwaliteit

Koop er al jaren zeer correct

Correcte afhandeling elke keer als ik bestel

Gewoon prima

• Kwaliteit

door duidelijke website zijn de bestelde items perfect van maat en materiaal.

Door goede website zijn de door mij bestelde items, de goede maat, goede kleur en goede kwaliteit . Door goede verpakking in perfecte staat aangekomen.

Geweldig mooie broek

Past goed en goede kwaliteit

Snelle service, goed product

Snel besteld en geleverd, uitstekende kwaliteit

• Kwaliteit

Kwaliteit, snelheid van levering en prijs OK

Goed maar verzendkosten bij een bestelling van ca. €500 overdreven. 1 item geretourneerd ivm kleur. Retourontvangst nog niet geregeld.

Snelle afhandeling van bestelling

Prachtige kwaliteit, bestelling binnen 2 dagen in huis. Medewerking bij verrekening korting achteraf.

• Kwaliteit

Gemakkelijk bestellen en gemakkelijk retourneren.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Schulte Herenmode. Ik bestel er regelmatig iets en dat pakt altijd goed uit.

• Kwaliteit

Eerste keer besteld en zeer tevreden

Een jas gekocht. Zeer netjes verpakt en snel geleverd.

Bestelling correct uitgevoerd

het bestelde is correct snel en uitgevoerd

• Kwaliteit

Offline service en online soepel proces

Ik had eerst gebeld met de winkel in Hillegom voor nadere informatie over de soort stof van de pyjama's. De medewerker heeft de betreffende pyjama opgezocht om mij hierover te informeren. Vrienelijk en service gericht.

Aanrader

Wat we besteld hebben is precies wat geleverd is

• Kwaliteit

Gewoon zoals het hoort! Netjes en op tijd.

Jas besteld. Keurig op tijd geleverd met hanger en stofhoes! Zoals het hoort!

• Kwaliteit

Vlotte verzending, keurig verzorgd geleverd

Snelle verzending. Prachtige kwaliteit, product zoals omschreven, maat komt overeen. Zeer tevreden.

Uitstekende levering en blij met Ledub overhemd, is de 3e inmiddels via Schulte

Goed verzorgd

Heb de eerste aankoop bij u bedrijf, als prettig ervaren.

• Kwaliteit

Ben tevreden met wat ik heb gekregen

• Kwaliteit

Zeer tevreden met de bestelling

Ben altijd weer blij als de bestelling netjes en op tijd wordt bezorgt.

Prima webshop kwaliteits kleding

Altijd prima, Keurig geleverd en indien nodig is het retourneren ook prima geregeld.

• Kwaliteit

Mooie kleding met snelle levering

Al vaker bij Schulte kleding gekocht. Altijd naar volle tevredenheid. Prima kleding en uitermate snelle en keurige levering,. Zelf wel fan van het merk portofino. Nu twee prachtige truien met rits gekocht. Zitten heerlijk en ook na het wassen van de trui blijft de kwaliteit optimaal. Kleding is wel aan de prijs, dus ik koop meestal als er een aanbieding ligt. Dat scheelt soms wel 25-30%. Prima kledingzaak

• Kwaliteit

Eerste bestelling met snelle levering en goed verpakt

Voor de eerste keer 3 overhemden korte mouw (Ledub en Portofino) online besteld bij Schulte Herenmode. Voor kleding vind ik dit toch ook altijd spannend, want je weet niet wat de kwaliteit is, hoe het zit, of het goed staat en of de maat juist is. Maar gelukkig was dit allemaal goed. Perfecte overhemden op basis van goede foto’s, goede omschrijving en de juiste maattabel. Ook zeer goed verpakt en mocht er iets niet juist zijn geweest, duidelijke omschrijving en retourbon bijgevoegd,

Precies wat ik zocht en snelle verzending

Precies wat ik zocht en snelle verzending

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.