Geweldig!

Bij vragen wordt ik altijd bijzonder prettig te woord gestaan door de medewerkers.

• Kwaliteit

Top kwaliteit en snel geleverd

Al een aantal bestellingen gedaan. Super klantenservice.

• Kwaliteit

Prima in orde, vlotte en nette bezorging

Alles was goed. Ik ben tevreden en blij met de trui

• Kwaliteit

Waar is de klantenservice?

Mijn negatieve waardering heeft te maken met de onbereikbaarheid van de klantenservice. Het is heel moeilijk zo niet onmogelijk om een vraag te stellen aan de klantenservice. Vraag had betrekking op een trage levering.

• Kwaliteit

Top, levering fijn verzorgd retour netjes en snel afgehandeld

- -

• Kwaliteit

Mooie producten, prijzen en service

Ik kan niets bedenken waar ik niet tevreden over ben. Mooie verpakking, topkwaliteit kleding, snelle levering en goede prijzen

• Kwaliteit

Prima jas, echter pasvorm was voor mij niet geweldig

Voortreffelijk

prima verzending, alles volgens afspraak

Prima product snel geleverd

Erg goede ervaring met Schulte Herenmode; niet alleen recent, maar al vele jaren. Zij hebben mij nog nooit teleurgesteld

• Kwaliteit

Alles is correct en snel geregeld.

• Kwaliteit

Na bestellen heel snel bezorgd

Helaas was de kwaliteit van de broek niet naar zijn zin, dus teruggestuurd. Heel snel het bedrag teruggestort Klasse. Tot de volgende keer.

Prima!!!!

Ik heb niet anders dan goede ervaringen met Schulte Geweldig veel keuzes van bijna alle merken kleding. Na besteld, na hooguit twee dagen bezorgd in een prima verpakking. Ook het retourneren gaat vlot en na een paar dagen staat het betaalde bedrag weer terug op je rekening! Kortom, ik heb al een paar keer iets besteld bij Schulte en zal dit zeker vaker doen! F.St.

perfecte service

Ik heb onlangs een paar schoenen gekocht, deze waren netjes verpakt en snel geleverd. Helaas was de maat niet helemaal goed. Ik heb ze daarom retour gestuurd. Het retourproces was snel en eenvoudig, en ik werd goed geïnformeerd over de stappen die ik moest volgen. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankoop en de klantenservice, zou zeker weer hier bestellen. Ik kan de winkel absoluut aanbevelen vanwege de kwaliteit van de klantgerichte service!

Zeer betrouwbaar!!

Fijne winkel , snelle levering , keurig verpakt in mooie dozen . Bij evt retour zendingen word je keurig op de hoogte gesteld en als het door hun ontvangen is en binnen enkele dagen is ook het betaalde bedrag snel teruggestort. Dit is voor ons de enige winkel waar wij online kleding durven kopen . Alleen maar goede ervaringen al enkele jaren . Niets dan lof ,!!

• Kwaliteit

Snel en de juiste spullen !

Zeer snelle levering en precies wat ik zocht !

Te duur voor matige kwaliteit

Te duur voor matige kwaliteit

• Kwaliteit

Zeer zorgvuldig verzorgd geleverd.

Verpakking prima inclusief ondervroeg en retourneringen indien noodzakelijk.

• Kwaliteit

Snelle levering, Uitstekende kwaliteit, Service!!

Met enige regelmaat koop ik hier mijn kleding. Als mengaat voor; Kwaliteit, Service en correcte levering, dan is men bij Schulte aan het juiste adres. Geen twijfel, gewoon doen betekent geen spijt.

Goede en snelle service

Fijne zaak met mooie kwaliteits kleding.

Topservice

Correcte handel

Geweldig hele fijne webwinkel

Alles top !! Duidelijke webwinkel Goede informatie Snelle afhandeling/bezorging Leuke en mooie spullen

Afspraak/ Top leveringen/ Accuraat

Professioneel

Prima product, snel geleverd.

Vertrouwd

Zoals gewoonlijk de bestelling verzorgd en bezorgd. Top!

Prima kwaliteit

Snelle toezending van kwaliteitskleding.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.