Super netjes

Alle bestelde items in keurige doos geleverd ,zeer netjes en profesioneel

• Kwaliteit

Het gekochte werd op tijd en in keurige doos geleverd. Zoals ik bij u gewend ben!

• Kwaliteit

Prettig mooi verpakt verzorgt ,meerdere bestelling gedaan graag nog x

Prima service.

Eenvoudige bestelling. Snelle levering. Redelijke prijs.

• Kwaliteit

Heel erg goed, snel en correct

Ik heb voor het eerst besteld en alles verliep zeer soepel en duidelijk. Goede verpakking, mooie kwaliteit en in de sales een prima prijs.

• Kwaliteit

snelle levering en goed verpakt

excellente ervaring, snelle levering, goed verpakt. een aanrader

• Kwaliteit

Snelle en keurige levering.

Mijn bestelling uitgezocht wat heel makkelijk ging op de site, daarna snel geleverd in mooie doos van de winkel. Super gedaan en geeft gevoel van kwaliteit.

• Kwaliteit

Producten zoeken/Beoordelen en bestellen in een woord prima

Een kind kan de was doen

goede service

Mijn bestelling werd prima verpakt snel bezorgd door post.nl. Het product voldoet helemaal aan mijn verwachting

Goede ,nette sevice

Mooi verpakt pakket, snelle, vlotte levering.

Levering conform wens

Positueve ervaring met goed product!

Alles klopt

Netjes verpakt en alles loopt gemoedelijk

• Kwaliteit

Website duidelijk, materiaal mooi en retouren eenvoudig en snel.

• Kwaliteit

Duidelijke site met duidelijke prijzen, ga zo door

• Kwaliteit

Snel en correct geleverd, mooie spullen!

Als vaste klant erg tevreden

Snelle en goede levering

Een colbert en overhemd besteld. Snelle levering en keurig verpakt in een speciaal voor colbert gemaakte draagzak. Colbert is van goede kwaliteit, evenals het overhemd.

Prima passende aanbieding

Aan de hand van het regelmatige bericht met nieuwe aanbiedingen een keuze gemaakt voor een nieuw shirt. Bekend met het merk en dus met de pasvorm. Ook nu weer zonder gedoe een prima passend shirt. Helemaal goed.

Uitermate tevreden

Overzichtelijk en goede begeleiding

• Kwaliteit

Weer helemaal blij met de nieuwe aankopen bij Schulte Herenmode: snelle levering, goede kwaliteit = vast adres voor ons!

Vaste winkel voor mij

Altijd kwaliteit

Altijd goed

Kwaliteit Goede en duidelijke site Snelle levering Ook retour wordt snel verwerkt Ik koop er regelmatig en zal dat zeker blijven doen IK ZEG DOEN

• Kwaliteit

Kwaliteit en kwantiteit in een woord prima

Hetgeen ik heb besteld kom overeen met hetgeen ik heb ontvangen. De prijs, de kwaliteit en kleur komen goed overeen. Het contact van de bestelling en aflevering verliepen prima. Ben zeer tevreden over het bestelde bij Schulte Herenmode.

Keurig geleverd

Achteraf betalen. Geen verzendkosten Prima winkel

• Kwaliteit

makkelijk zoeken op de website , makkelijk bestellen en snel geleverd, Dus gewoon helemaal goed ;-)

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.