Keurig en snel geregeld

Netjes verpakt keurig en snel geleverd

• Kwaliteit

Alles prima geregeld. Prima kwaliteit tegen een prima prijs.

• Kwaliteit

top deze overhemden zijn supper cool.

ik koop voor mijn mam alleen nog maar ralph lauren hij vindt deze hemden erg prettig en komen zo uit de was.toppie fijn matriaal en goede lengte mouwen??.

• Kwaliteit

Goede prijs; snel en perfect bezorgd

Goede prijs van het product; geen bezorgkosten; snelle levering; mooi pakket; keurig verzorgd (factuur; retourbon/sticker). Kortom: perfect

• Kwaliteit

Vlotte levering, uitstekende kwaliteit en soms leuke aanbiedingen

Snel,correct en gave kleding

Goede ervaring ....mooie kleding en snel geleverd kan bij een ophaalpunt en achteraf betalen ,allemaal plus punten voor ons. Veel grote maten en veel keus.

degelijk en betrouwbaar

Degelijk en betrouwbaar

• Kwaliteit

Jas besteld via de site, was niet echt mijn smaak bij ontvangst. Retour gestuurd en zonder moren netjes afgewikkeld. Goede service van Schulte !!

• Kwaliteit

snelle levering en bij retour snel geld terug

• Kwaliteit

Perfect van begin tot eind.

Alles verliep naar wens, van aankoop t/m de bezorging aan huis.

!

!

• Kwaliteit

Snel geleverd en netjes verpakt

De kleding kwam in een mooie doos. Helaas heb ik de verkeerde maat gekozen maar kon ik ze met de retoursticker heel makkelijk en gratis weer terugsturen.

Voldoende keus

Snelle levering, goede retourfaciliteit

• Kwaliteit

Fijne en betrouwbare winkel, super goed georganiseerd!

Ik heb een aantal keer bij Schulte besteld, het ging altijd goed en ze hebben een prettige klantenservice

• Kwaliteit

Prima snelle levering en mooi vest

uitstekend

Goede snelle service

Goede snelle service.

• Kwaliteit

Kleding was niet goed afgemaakt.

Nog geen bericht over vervanging dan wel restitutie.

verwarrende omschrijving

ik kocht schiesser onderbroeken, de omschrijving begon met 5=4, daardoor dacht ik 5 onderbroeken gekocht te hebben, maar het bleken er 2 te zijn. Ik verwachtte een aanbieding, maar dat bleek het niet te zijn.

• Kwaliteit

Mooie collectie ook in grotere maten heren

Omdat ik merk en maat in pantalons weet(Meyer 53/106) is het gemakkelijk winkelen . Wordt keurig verpakt binnen enkele dagen bezorgd

super

Precies als beloofd.

• Kwaliteit

Ik had twee artikelen besteld, waarvan ik er een heb teruggestuurd en een ander model heb besteld. Dat verliep allemaal snel. Kwaliteit van geleverde artikelen is uitstekend. Ik wacht nu nog op terugbetaling van het geretourneerde artikel.

Prima zaak

Altijd snelle levering,ook prima retour regeling,mooi assortiment,brtaalbare prijzen.

met zorg behandeld

Netjes op tijd en netjes verpakt!

• Kwaliteit

Niets om op- of aan te merken!

Voorbeeldige service.

Van bestelling, levering en evt. terugbetaling levert Schulte A-kwaliteit. Voorbeeldig.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.