Gemakkelijk te bestellen; snel geleverd

Zeer vlotte levering

Het pakket was er de volgende dag al, netjes in een doos verpakt maar geen overdadig materiaal (verspilling)

Altijd goed

Snelle levering, goede kwaliteit, ruim assortiment, mooie aanbiedingen, mooie winkel ook met vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken. Ook bij het retourneren loopt alles voorspoedig. Zeer tevreden altijd.

• Kwaliteit

Gewoon wat je zou wensen... alles helemaal goed geregeld!!

Gewoon wat je zou wensen... alles helemaal goed geregeld!!

uitstekend

betrouwbaar en correct

Goede kwaliteit en service

Badjas besteld welke snel geleverd werd. Mooie kwaliteit maar helaas te klein. Gratis retour gestuurd en binnen een week werd mijn geld terug gestuurd. Nu de juiste maat besteld en geleverd gekregen. Niet goedkoop maar super kwaliteit.

Gewoon... helemaal goed...!

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle afhandeling

Ruime sortering grote maten

Echt een kwaliteitswinkel!

Aan alles kan je zien dat Schulte Herenmode een kwaliteitswinkel is. Niet alleen in kleding, maar ook in service en zelfs de verpakking.

• Kwaliteit

Schulte betekent voor mij mooie kleding voor een goede prijs.

• Kwaliteit

Alles keurig geleverd in een luxe doos.

• Kwaliteit

Prima service, mooie kwaliteit, zeer tevreden

Betrouwbaar.

Regelmatig bestel ik kleding bij Schulte. Polo’s, broeken, overhemden en een blazer. Het zijn mijn favoriete merken en producten. Bij de aanschaf van een nieuwe blazer werd ik heel vriendelijk door de telefoon geholpen voor de juiste maat. Gezien mijn fysieke beperkingen bestel ik graag via internet. Ik hoop nog lang van uw service te kunnen genieten. Dank en groet, Jaap.

• Kwaliteit

De communicatie/reactie snelheid is traag

In vergelijking met andere online bestellingen is de respons tijd tussen bestelling, orderbevestiging, verzending en deze enquete lang.

• Kwaliteit

Snelle, juiste en informatieve levering.

Zie korte omschrijving.

Betrouwbaar, goede service!

Al jaren kopen we hier kleding . Goede service, goede kwaliteit , maar vooral betrouwbaar. Heel belangrijk tegenwoordig!

Goede aflevering

Mooie kwaliteit prima pasvorm

• Kwaliteit

Sculte is perfect om 'thuis' een broek te bestellen

zooo doorgaaan

Buitengewoon tevreden

Zowel het assortiment als de bediening zijn precies wat ik zoek in een goede herenmodezaak. Schulte biedt beide.

Super tevreden

Snelle levering. Perfect verpakt, een asnrader

• Kwaliteit

Mooie duidelijke site en snelle geleverd

• Kwaliteit

Nette prijzen , groot assortiment en keurige verzending

Groot assortiment met nette prijzen en keurige verzending

• Kwaliteit

Ruime keuze, prima prijsstelling, snelle behandeling van bestellingen en retouren

Al jaren klant bij Schulte, duidelijk en ruim assortiment, goede website, snelle behandeling van bestellingen en eventuele retouren.

• Kwaliteit

zoals je hoopt dat het zal zijn

alles klopt. Netjes, snel, prima verpakt, makkelijk retourneren, snel geld terugkrijgen.

• Kwaliteit

2 Polo's besteld binnen 2 dagen binnen, retourzending ook snel verwerkt en netjes geregeld!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.