Goed aanbod, vlotte levering.

• Kwaliteit

Ruime keuze en snelle levring

Alles wat je nodig hebt op 1 site en snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende service bij het bepalen van buik omvang en merk mouwlemte 7

***

Beste, De ontvangen kortingscode had ik willen gebruiken om nog 2 pakjes Schiesser singlets te bestellen maar deze bleek niet te werken . Tis niet anders dan maar een van die andere wegen naar Rome “bewandelen” Mvgr JJA Tunderman

Duidelijke site

Via de site een overhead besteld. Binnen enkele dagen keurig verpakt bezorgd aan huis . Juiste maat en kleur .

• Kwaliteit

Strijkvrije overhemden van Ledub zijn minder van kwaliteit

De stof van de nu bestelde overhemden (zelfde pasvorm als voordien) is van aanmerkelijk mindere kwaliteit als voordien. De stof is harder en valt minder goed. Op de website zou meer informatie over de gebruikte stof moeten worden vermeld. Heb ze niet teruggestuurd maar er wel over getwijfeld.

Keurig verzorgd.

Correcte levering en keurig verpakt.

• Kwaliteit

Ik bestelde een overhemd. Duidelijke site, zodat het weinig moeite kostte, de bestelling te plaatsen. Er was een prijskorting, terwijl het zelfs zonder te betalen portokosten geleverd werd.

Alles volgens belofte

geen klachten.

OK.

Perfect wat ik besteld had.

• Kwaliteit

prompte levering van goede kwaliteit onderkleding

mijn ervaring met het bestellen van Schulte is altijd goed. Ik vermoed dat Schulte er niets aan kan doen maar de levering door PostNL was zeer slecht. Hoewel ik verzocht om levering aan huis werd het pakket bij een PostNL punt op een industrieterrein bezorgd. Ik ben 77 en heb geen auto. Naar het industrieterrein gaat 's ochtend een enkele bus om werknemers naar hun werk te brengen en 's avonds om hen weer op te halen. Na afhalen van het pakket moet ik dan ook drie kwartier lopen om elders een bus te nemen. Slechte service van PostNL (en niet de eerste keer). Ik geef in overweging om of hier melding van te maken bij PostNL of de service in te schakelen van bijvoorbeeld DHL.

Betrouwbaar

Makkelijk bestellen en snelle levering

Tevreden

Mooie collectie en verstuurd in een mooie verpakking ben uitertst tevreden

Fijne website

2 Pantalons gekocht via de website. Fijne, veelzijdige en duidelijke website met mooie artikelen. Zeer tevreden en een aanrader!

• Kwaliteit

Alle lof voor de afhandeling

Hadden 2 polo’s gekocht via de webshop. Helaas moest ik een maatje groter. Omdat ik het op zeer korte termijn nodig had, was het te ‘regelen’ dat de grotere maat keurig de volgende dag in de winkel Hillegom afgehaald kon worden en de retouren daar afgegeven. Wat een prachtige zaak en bijzondere aardige verkoopster (daarom ter plekke ook gelijk een nieuw bijpassend vest gekocht). Prachtige winkel overigens en een goed commercieel beleid. Groetend, Willem Lijnzaat

• Kwaliteit

mooie site duidelijk en betaalbaar

Goede dag, Heb een retour zending gestuurd maar heb het bedrag nog niet ontvangen....

Prima service mooie kleding

Perfect en snelle levering

Fijne webshop met snelle levering.

Goede bezorging

Artikel naar wens geleverd

Eerder gekocht via Overhemden.nl

• Kwaliteit

Vlotte levering en snelle afrekening bij teruggestuurde kleding

Na een opgestuurde foto van mijn gekochte broek, die niet lekker zat. Kreeg met het advies stuur maar terug en bestel dat model dat is goed voor u8 Goede service dus

Perfecte verpakking

Nog steeds is elke bestelling perfect verpakt en de producten die ik koop zijn fijne kledingstukken.

Bestelling goed verlopen

Schulte is echter niet de snelste

Stoelwinkelen...

Goedemorgen, Inmiddels jarenlange ervaring en nog altijd dik tevreden over het assortiment en de totale service. Knap werk! Dankjewel daarvoor. Mooie dag, Sjors

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.