Snel en duidelijk

Snelle verzending, retour eventueel ook makkelijk.

• Kwaliteit

Prima combinatie van aankopen bij de winkel en/of internet!

Prima combinatie van aankopen bij de winkel en/of internet!

• Kwaliteit

Fijne webshop met prachtige collectie Snel en goede service fijn de betaling met Riverty. Ga zo door kan dit van harte aanbevelen.

• Kwaliteit

De broek die bestelde past perfect

Geweldige Mac gekocht. Zit als gegoten. Ga zeker nog meer bestellingen plaatsen..

• Kwaliteit

Snelle levering en nette afronding

Ik wilde voor mijn vader een nieuw warm {zoals hij zelf vroeg} vest en ik had een mooi vest besteld. Het werd snel geleverd en het was een mooi vest maar helaas niet warm genoeg vandaar dat ik het teruggestuurd heb. Ook deze afhandeling was snel en netjes en heb ik het geld weer teruggeboekt gekregen. Top service!!

klantvriendelijk

Goede ervaring met levering.

• Kwaliteit

Snelle levering en mooi spul

Schulte is een zaak van kwaliteit en mooie aanbiedingen, in mijn geval een supermooie Paul & Shark polo. Mooi spul.

Zeker snelle goede service

Ik heb het artikel zeer snel ontvangen. Het was netjes verpakt en kwam met een hanger en een hoes.

• Kwaliteit

Prima artikelen snelle levering super

• Kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de snelle en betrouwbare bediening van Schulte Herenmode. Ook is de kwaliteit van de geleverde kledingstukken perfect zoals weergegeven op de website en is de verpakking luxueus.

Conform wens

Fijn

Goede ervaringen en altijd tevreden

Snel geleverd, keurig verpakt

Fijne winkelketen!

Fijne website met mooie en kwalitatief zeer goede producten!!

Klasse!

Snelle en efficiënte service! Topkwaliteit!

l

Goede producten, uitstekend verpakt, gratis verzending, voldoende snel

• Kwaliteit

Ze maken de verwachting waar.

Pakket netjes ontvangen en gehouden wat beviel. Rest teruggestuurd en vakkundig afgehandeld.

lekker vlot geleverd.

Dat is goed in orde. U zou er goed aan kunnen doen om een link naar een maat tabel op de homepage duidelijk te presenteren. Ook is nuttig om aan te geven hoe de maten uitvallen.

correcte afwerking van bestelling

zeer goede kwaliteit en zeker bij de betere voor online bestellingen

• Kwaliteit

Nette prijzen en een snelle bezorging

Duidelijke website en nette prijzen. Snel bezorgd!

• Kwaliteit

Gemakkelijke website. Goede en ruime keuze online

Ze zitten goed

Het zijn geweldige slips, ze zitten goed.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, heeft voor mijn man met een niet-gangbare maat over het algemeen genoeg keus. En als het een keer niet lukt is retourneren ook geen probleem!

Als heel prettig

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.