Als heel prettig

• Kwaliteit

Een modezaak waar je heel erg blij van wordt.

Voor mij de meest uitgebreide en goed georganiseerde modezaak. Zeer mooie, duidelijke site met enorm veel keus voor alle soorten kleding. Grote maten zijn geen probleem. Afhandeling van al mijn bestellingen uitstekend geregeld.

Vakkundig

Bedrijf goed bereikbaar en makkelijk te bestellen

Top, snelle levering

Eenvoudig en snel

Gemakkelijke website, goede selectie en heel snel uitgeleverd. Koop zeker weer via de site.

perfect

snelle levering prima kleding

Schulte Herenmode ... een leuke ontdekking

Eindelijk heb ik met Schulte een modewinkel gevonden met een mooi aanbod in mijn (grotere) maat.

• Kwaliteit

Grote keuze, snelle levering en uitstekende aftersale!

In alle opzichten positief, zelfs als je iets besteld hebt dat niet blijkt te passen: binnen 1 week afgehandeld incl. de restitutie!

Snelle en correcte afhandeling

Mooie en nette website

• Kwaliteit

Alles goed gegaan mooie verpakking

Premium ervaring

Precies zoals beloofd. Overhemd is precies zoals beschreven en snel geleverd in een mooie doos voor een premium gevoel.

• Kwaliteit

een prima service en mooie kleding

eerder vermeld mooie kleding en prima service

• Kwaliteit

betrouwbaar adres met vestiging in Oegstgeest

goede kwaliteit en vriendelijke bezetting

• Kwaliteit

Snelle service met goede kwaliteit

Al verschillende keren online besteld bij Schulte. Nooit een probleem gehad zelfs niet met de BTW teruggave anngezien ik buiten de EU woon.

Goed, altijd goed!

Goed, altijd goed!

Snelle levering !.,

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Schulte Herenmode. Het door mij bestelde artikel is snel geleverd en in goede orde ontvangen. Het zag er uit zoals mijn verwachtingen. Goede kwaliteit en goede service.

Goede ervaring

Snelle levering, Helaas was de bestelde jas te groot. Maar gratis kunnen retouneren. En binnen no time stond het geld weer op m’n rekening. Top.

• Kwaliteit

Prima producten en nakomen van afspraken

Prima producten en prima nakomen van afspraken.

Mooie selectie merken

Klasse

Fijne website betrouwbaar en bestellingen worden zeer accuraat verpakt. Ik zie uit naar de nieuwe voorjaars collecties polos die medio mrt uitkomen.

Loopt volgens afspraak

Goede prijs kwaliteit verhouding ruime keuze collectie.

Mooie kwaliteit, goede service

Als altijd weer gewoon tevreden

Correcte service!

Degelijke kleding! Veel keuze!

Snel en betrouwbaar

Prima website en aflevering

• Kwaliteit

snel, accuraat en gekregen wat ik meende gekocht te hebben

ik zag, koos en was verrast al met twee dagen in de post mijn bestelling aan te treffen!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.