Top.

Ze doen wat ze beloven.

perfect als gewoonlijk

Goeie kwaliteit voor een prima prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer.

Correcte levering

• Kwaliteit

Netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.

• Kwaliteit

Artikel besteld en binnen 2 dagen in huis.

• Kwaliteit

Mooie website, en snelle en goede levering

goede kwaliteit, snelle levering

Uitstekende kwaliteit en service

We hebben een online voor een kleinzoon gekochte winterjas ter plekke kunnen ruilen en tegelijk zelf in de schitterende modezaak in Hillegom nog meer mooie kleding kunnen aanschaffen. De retourbetaling van de teruggegeven jas hebben we, ondanks de jaarwisseling die er tussen zat, binnen enkele dagen ontvangen.

geweldig

vlotte en snelle levering en indien iets niet op voorraad blijkt te zijn keurig een berichtje dat het product iets later komt

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en levering keurig verzorgd

Prima in orde. Regelmatig bestel ik hier iets en nooit iets te klagen gehad.

• Kwaliteit

Een fijne winkel, met beperkte betaalmogelijkheden.

Ik vind uw website echt goed en u heeft heel mooie producten. Ik woon in België en dat vul ik in op het bestelformulier op de website, ik blijf het ideal logo zien, dus ik denk dat gaat goed. Totdat ik op het laatste icoontje klik en dan bij betalen is opeens het logo van Ideal verdwenen en kan ik met paypal, een creditcard of met bankcontact betalen. Waarom niet met Ideal, daar kan je ook met een Belgische kaart betalen? Wanneer u bankcontact verwijdert en er Ideal voor in de plaats zet. Dan kan iedereen met z'n bankkaart betalen.

gewoon goed altijd .

gewoon goed altijd , ik ben voor deze mensen goed en hun voor mij zo eerlijk moet ik zijn . klant is koning . wat ik koop is goed en is het te klein doen hun ook niet moelijk krijg altijd mijn geld weer netjes terug . zo hoort het ook . daarom kom ik ook steeds terug met kleren kopen . .

Simpel en Klantvriendelijk

ccc

• Kwaliteit

Uitstekende service. Bestellingen worden snel verwerkt en evt. Retouren idem !

Snel en correct

goed kwaliteit en service

goede kwaliteit en snelle service

De bestelling is altijd Oké

De bestelling is voor mij altijd oké Mvg H.J.IJzerman Bathmen

super

snelle en correcte levering en ook snelle en correcte retournen behandeling

• Kwaliteit

Product en toezending voldoen geheel aan mijn verwachtingen.

Ik heb altijd al Tenson jacks gedragen en die bevallen mij zeer goed.

Eerlijk, transparant

Snel

• Kwaliteit

Goede aanbiedingen, kwalitatieve merken en snelle service.

Waar kan ik anders een kwartmaat kopen?

Online veel keus

Fijn dat er fysiek ook winkels zijn waar je langs kunt

• Kwaliteit

Prima bedrijf, snelle en goede service

Ik koop er vaker on line. Speciale maat broek. Altijd snel en goed qua levering.

• Kwaliteit

vlotte en correcte levering, achteraf betalen

zie boven

Geweldig bedrijf!

Ik had per abuis een verkeerde maat besteld. Geen probleem retour zending. De andere jeans broeken waren perfect. Mooi verpakt en snel bezorgd.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.