Goede spullen, zeer netjes geleverd, snel.

Mooie kleding, top verpakt en geleverd en snel. Tot zover perfect

Mooie kleding!

Prachtig vest - snel afgehandeld en op tijd voor de kerst afgeleverd, dus ik ben 100% tevreden!

Goed kwaliteit kleding

Levering was snel kleding netjes en goed ingepakt, ik moest sweaters omruilen voor een maatje groter geen probleem wordt keurig en netjes afgehandeld qua kwaliteit en prijs zeker een aanrader!

• Kwaliteit

Goed product en snel geleverd

Gewoon prima bedrijf doen wat ze zeggen.

• Kwaliteit

prima materiaal prijs kwaliteit ok

Levering kan wat sneller

• Kwaliteit

Keurig optijd netjes verpakt dus in een woord zeer aan te bevelen.

• Kwaliteit

Net als de twee vorige keren erg tevreden

Deze keer een Ralph Lauren sjaal voor mijn zoon besteld. Net als vorige keren is het product zoals verwacht en met een prima korting. Het wordt netjes ingepakt en snel verstuurd, dus was ook in deze drukke tijd vlot in huis. Via mail goed op de hoogte gehouden over afleverdatum etc.

snelle en correcte levering

geen specifieke toevoeging

• Kwaliteit

Goede bediening in de winkel

In de winkel in Hillegom geweest prima service alleen mijn maat niet in de winkel voorradig dus besteld via webshop en snel in huis

• Kwaliteit

Heel fijne winkel voor herenmode grote maten

Mooie kwaliteit herenkleding met name voor grote maten Ruime keuze Verzending in mooie doos Retouren worden snel en goed afgehandeld

• Kwaliteit

Ruim assortiment, snelle levering. Perfect.

Schulte heeft een ruim assortiment met mooie kwaliteitskleding en regelmatig interessante kortingsacties. De bestelling wordt snel geleverd in een mooie doos en retourneren is een fluitje van een cent. Aanbevolen!!

Denderend !

Zoals mijn vorige bestellingen, gewoon super!

• Kwaliteit

Snelle service en kwaliteitskkeding !!!

Snelle levering en kwaliteits kleding !!!

• Kwaliteit

In een woord GEWELDIG!!! In álle opzichten!!!

Bestelling eenvoudig te regelen en op een goede manier de betaling afhandelen. Binnen aangegeven data ontvangen in zeer luxe verpakking en op zeer goede manier ingepakt. Pasvorm perfect en kwalitatief heel goed. We genieten van uw product en komen zeker vaker bij u terug. Dank voor deze voortreffelijke service.

Klantenservice is oké

Helaas kwamen de broeken voor mijn vader niet op tijd nu moet alles retour, eerst vesten en truien voor iemand anders ontvangen. En er zat geen retourformulier en retourticket in nog weer contact opnemen Te vaak in actie moeten komen. Dit is geen goede aankoop geweest helaas.

• Kwaliteit

jammer dat je op de site niet kan zien als de jeans met knopen of rits is,daardoor al een paar keer moeten terugsturen

• Kwaliteit

bijna altijd op voorraad wat je wild kopen

ik vind het heerlijk om deze shop te bekijken en er te kopen, een breed en diverse aanbod

Altijd goed

Prima assortiment en prijzen.

Geen antwoord op klacht

Ik heb een klacht ingediend met wat vragen, maar tot op heden geen antwoord mogen ontvangen. Ondertussen wel vele verzoeken om te betalen.

Fijne webwinkelervaring!

Duidelijke site, passend assortiment, normale prijzen en een aankooptraject zonder verrassingen. Ter afsluiting een erg snelle verzending in een ruim voldoende verpakking, vergezeld van een heldere communicatie. Vriendelijk antwoord op een separaat gestelde vraag. Op meer kun je redelijkerwijs niet hopen bij een internettransactie. Een eerste aankoop en zeker niet de laatste: Van harte aanbevolen!

• Kwaliteit

Super kwaliteit en snelle levering

Zeer verrast hoe kwalitatief goed de blazer die ik besteld heb geleverd werd en ook nog eens super kwaliteit zoals beschreven. Ik ga zeker vaker bestellen.

Uitstekende kwaliteit snelle levering

Ondanks de drukte van de feestdagen heb ik mijn kleding tijdig ontvangen. Heel netjes verpakt en van uitstekende kwaliteit.

Alles toppie

Voor herhaling vatbaar!

Super bedrijf

Zeer duidelijke site je word keurig op de hoogte gehouden houden zich aan de verzend tijd ze hebben prachtige merken voor heren gewoon super

Snel en netjes bezorgd

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.