uitstekend

zoals altijd prima.

• Kwaliteit

Perfecte levering en precies wat ik zocht

Zie hierboven

• Kwaliteit

Betrouwbare winkel en goede service

Kwaliteitskleding met zorg afgeleverd. Duidelijke website.

Mijn ervaring heel goed,

xxx

• Kwaliteit

Zeer prettig winkelen en goede afhandeling(en)

Zeer prettig.

Een verademing!

Een moderne (web)shop met klassieke service. Niet alleen al de perfect verzorgde zending is een lust voor het oog, maar ook de klantenservice reageert snel en correct. Niets dan lof voor deze witte raaf in internetland!

• Kwaliteit

Allemaal keurig geregeld !

Vlot geleverd en netjes verpakt. Retour policy wel wat traag.

Great

Lovely pyjamas from Scheisler

• Kwaliteit

Snelle service, alles wordt altijd netjes afgeleverd en mocht een keer iets niet passen dan is het retour zenden goed geregeld.

• Kwaliteit

goeie ervaring, acucuraat, met zorg ingepakt, verstuurd

Alleen maar goed. Ik weet dat ik geen gemakkelijke maat heb, maar zij hebben de perfecte jas voor mij!

Perfect!!

Gewoon perfect!

Altijd goed

perfecte verpakking

Duidelijke bescheiden

• Kwaliteit

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Prima winkel om online te bestellen. Goed en netjes verpakt, inclusief retour stickers, mochten die nodig zijn.

snel en correct

goed.

Goed en klantvriendelijk

Goed en klantvriendelijk!

We zijn altijd tevreden!

Goede service en hele goede top merken

• Kwaliteit

Snelle levering en precies wat ik wilde

Ik draag al jaren Jeans van Pierre Cardin, bevallen uitstekend. Deze zomerbroek was een aanvulling voor de zomer. Al eerder bij Schulte gekocht, altijd p[erfecte levering.

• Kwaliteit

Ik ben er heel blij mee dat Schulte er is ik zou niet weten waar ik anders naar toe zou moeten ze zijn modieus en een goede kwaliteit,

Keurig zoals t hoort

Prettig snel correct en kwaliteit

Als vanouds.

Betrouwbaar. Koop hier al jaren tot volle tevredenheid.

• Kwaliteit

De gevraagde artikelen binnen drie dagen geleverd. Netjes verpakt en voorzien van alle benodigde info en retour papieren.

• Kwaliteit

Kwaliteit geleverd met perfecte sercie

De producten zijn top. De communicatie omtrent de levering ook. Het bestellen op de website waardeer ik ook zeer.

Helemaal top!

Twee jassen besteld en deze kwamen keurig op hanger in een beschermhoes en in een stevige kartonnen doos. Alles altijd keurig verzorgd bij Schulte waar ik al meerdere malen bestelde. Ook retouren worden netjes en vlot afgehandeld. Hele fijne zaak.

• Kwaliteit

Hemd besteld voor tweede keer,erg te vreden.

Fijn dat het hemd dat mijn man graag aan heeft nog te koop was met korting,super,snel geleverd.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.