Hemd besteld voor tweede keer,erg te vreden.

Fijn dat het hemd dat mijn man graag aan heeft nog te koop was met korting,super,snel geleverd.

Wat een geweldige zaak

Perfect verpakt, snelle verzending. In de uitverkoop ook échte kortingen tot wel meer dan 50%

• Kwaliteit

Het vest bevalt goed. De kleur is iets anders dan op de foto/beschrijving (beige van de grijs)maar dat is geen probleem. Levering vlot en goed verpakt. Wel jammer dat dit best dat “new” in de collectie zit kort na mijn aankoop in de uitverkoop te koop is. Wellicht dat ik die prijs alsnog kan krijgen?

Top product geleverd

Snelle levering goed op de hoogte gehouden!

• Kwaliteit

Snelle levering en correcte behandeling

• Kwaliteit

Juiste bestelling op afgesproken tijd en keurig verpakt!

Bestelling in prachtige, stevige verpakking ontvangen. Alleen de capuchon aan vest vond ik minder. Royale tijd om terug te sturen om te ruilen.

Goed, snel, verzorgd

Verzorgde presentatie en snelle efficiënte bezorging

Prima producten, prima service

Prima producten. Keuze online niet altijd even gemakkelijk. Prijzen zijn marktconform maar niet altijd concurrerend. Aanbiedingen zijn prima

• Kwaliteit

Netjes geleverd in mooie sterke doos

En wat bestelde zat als gegoten , erg blij mee ....

Snelle service, goede prijs

ik had net voor Sinterklaas nog snel een paar sokken besteld. Snel verstuurt en goed verpakt.

• Kwaliteit

Bijzonder goed verzorgde verpakking!

Op tijd en uitstekend verzorgd!

Prima (web)shop

Uitstekende kledingwebsite voor heren. Er wordt geleverd zoals beloofd. Retourneren is nog nooit nodig geweest.

Gewoon heel veel keuze en betrouwbaar

Gewoon heel veel keuze en betrouwbaar

Prima kwaliteit- keurig geleverd alleen de website kan overzichtelijker

Prima kwaliteit- keurig geleverd alleen de website kan overzichtelijker

Top en duidelijke site

Snel, helder, kwaliteit en service

Prima assortiment en prijzen

Al veel besteld en ook af en toe terug gestuurd, maar altijd netjes afgewikkeld.

Teleurgesteld

Zwarte hoodie van Boss besteld,groene gekregen. Teleurgesteld. Zal niks meer bestellen,vertrouwen weg.

• Kwaliteit

Mooi op tijd, pasvorm ok, degelijk verpakt.

• Kwaliteit

Overzichtelijk en snelle leveringen. Dank u wel!

Mooie merken en ruime keuzemogelijkheden voor de lange man!

• Kwaliteit

Goede kwaliteit, prima service. Kortom, uitstekend.

• Kwaliteit

prima verloop van de aankoop

product kwam wel niet overeen met wat ik verwachtte, maar dat ligt niet aan Schulte.

Mooie kleding, goede service

Veel keus, prachtige kleding, gelukkig snel verstuurd: perfect!

Altijd goed en correct

Prima bedrijf. Levert correct, kwalitatieve kleding

Leen wel een cado.

Vlot besteld. Vlot geleverd. Heel mooi overhemd. Mijn echtgenoot is er zeer blij mee. Goede pasvorm. Mooie stof.

********ij

Trui geleverd en tot mijn grote verbazing zat er over het prijskaartje een nieuwe geplakt en de oude prijs was gewoon goedkoper

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.