total plaatje is geweldig

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk / het mailen met de klantenservice meer dan perfect / de overhemden zijn van hele mooie kwaliteit. Mijn man vond het een prachtig cadeau! Ik helemaal blij !!

• Kwaliteit

Zeer correcte chique levering en keurige handelswijze.

Top service.

Top service . Ik stelde een vraag en had de dag nadien een duidelijk antwoord. Mijn pakje geleverd binnen de 3 werkdagen .

prima service

snelle levering, juiste artikel, mooie prijs

altijd uitstekend

Bij Schulte gaat het zo als het hoort snelle en keurige aflevering in goede dozen

Mooie blouse, snel geleverd

Mooie flanel blouse van geruite stof van Casa Moda. Overal uitverkocht, maar niet bij Schulte gelukkig. En de prijs was ook prima. Echt in mijn nopjes met deze blouse.

Altijd goed

Schulte is de online schop waar ik altijd mijn overhemden aanschaf. Geen twijfel.

• Kwaliteit

Vlot bezorgd en goede kleding

Regelmatig besteld bij Schulte Herenmode en nog geen één keer teleurgesteld

Goede en snelle service

Heb een jas van Airforce gekocht was eigenlijk niet de bedoeling maar hij was met 50% korting,dus kon het niet laten. Bij binnenkomst was hij goed verpakt en de jas was verpakt in een mooie hoes van Schulte zelf. Dit maak ik alleen mee in de dure categorie kleding. Super bedankt!!!

perfect

snelle levering , goed verpakt in opbergzak met hanger . heerlijke suede jas met controlerapport

Dienstverlening op orde.

Mijn bestelde korte broek van State of Art maat 38 had met een paar dagen binnen. Jammer dat maat 38 paste als maat 32 of 34. Helaas was dit niet de broek voor mij.

Gewoon goed geregeld

Als lange man koop ik graag mijn overhemden en truien met extra lange arm. Die heeft Schulte voldoende in het assortiment. Dus ruime keuze, correcte verzending en afhandeling. Gewoon goed!

Mijn ervaringen zijn super

De verpakking is mooi en ziet er luxe uit. De bestelling en levering gaat snel. De info van de zending is kompleet en je kan het volgen. Ik betaal via Klara werkt perfect ook als je het terugstuurt gaat het gesmeerd en wordt je goed op de hoogte gehouden. En dan wordt het goed en snel verwerkt via Klara Foto’s zijn realistisch. 1 keer de klantenservice gebeld gaat ook super snel kompleet vriendelijk geholpen. Dus kort om je kan zeggen je word geholpen als een koning. Trots dat het via internet gaat. Zou Ik niet weten wat je kan verbeteren. Als ze hoede zaken wensen en blijf vooral zo doorgaan. En bestel graag nog veel meer de komende tijd.

• Kwaliteit

Maat goed, bezorging vlot, kwaliteit naar verwachting

Geweldige service

Mooie merken van kleding en een soepel terugstuur beleid ,TOP !

Goed product goede levering

Goed!

goed geregeld

mijn ervaring is zeer positief zelfs een plakretour meegeleverd. en mooi verpakt.

• Kwaliteit

Een hele fijne zaak,om mooie kleren te kopen,goede merken,fijne prijzen,snelle levering,ook retouren worden prima geregeld en afgewerkt.

• Kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen en snel ontvangen

Prima service en kwaliteit

• Kwaliteit

Goede website en klantenservice.

In mijn zoektocht naar merkkleding kwam ik bij Schulte Herenmode op de website terecht. Naast ruime keuze hebben zij een perfect werkende website en dito (klanten)service. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en kunt eenvoudig achteraf betalen. Het enige wat ik zou adviseren is een digitale factuur mee te zenden op enig mailmoment.

• Kwaliteit

fijne werkbare site zelfs voor onkundige zoals ik achter PC te doen.

fijne bestellingen kunnen plaatsen. En zelfs retourprocedure werkt, zowel via Post.nl als via Riverty. Houd vol en alstublieft gebruiksvriendelijk.

Perfecte service

Perfecte service

• Kwaliteit

Alles is weer prima gelopen.

Altijd correct zaken afgewikkeld.

• Kwaliteit

Krijg per mail aanbiedingen maar bij online bestellen gaat dat dan zeker niet op.Teleurstellend

• Kwaliteit

goede website, je kan bestellen zonder account aan te maken

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.