Snelle levering van de juiste bestelling

Schulte heeft tijdig en juist geleverd

De kleding specialist

Prima bedrijf groot assortiment en een prettig bedrijf om zaken mee te doen

Goede ervaring

Goede ervaring

• Kwaliteit

Absolute top in service en communicatie

Hoewel de koop niet doorging omdat de jas helaas niet goed paste, blijf de service ook na de retourzending uitstekend. Perfecte informatie over de terugbetaling.

• Kwaliteit

Betrouwbaar bedrijf, met hele mooie merkkleding

Betrouwbaar bedrijf met hele mooie merkkleding

• Kwaliteit

Mooie site en stijlvol verpakt!

Mooie site, goede foto’s en nette prijzen. Je krijgt je bestelling altijd snel…. En heel netjes verpakt in stijlvolle doos.

Omni channel par excellence

Fast shipping. Great product. Great price. Great communication. Great experience.

Snel en goed

Fijn bedrijf. Zowel fysiek als online. Fijn bedrijf als je wat langer bent als man.

Zijn zeer positief.

Trui besteld maar de maat was te klein. Grotere maat besteld en het geld van de eerste bestelling stond weer vlot op de rekening.

verkeerde levering

Ik kreeg via de e-mail een ordernummer toegewezen. PostNL leverde een ander ordernummer, dan ik per e-mail had ontvangen. De kans dat in het pakje de juiste goederen zouden zitten is voorspelbaar gezakt tot 0%. Ik hoop, niet dat dit soort fouten bij 9 van de 10 orders gebeurt. Dan bestaat Schulte niet lang meer. Het is een zeer vreemde administratieve fout.

• Kwaliteit

Professioneel opgezet met een groot assortiment

Ik ben vaste klant bij Schulte en koop al mijn kleding bij Schulte online. Goede en snelle service, ook als kleding geretourneerd wordt.

mooie kwaliteit, snelle levering

goede ervaring

• Kwaliteit

Tweede keer iets bij deze firma besteld, prima service en uitstekende pasvorm ook voor mannen met grote maten,

Zijn prima

Zijn goed

Behulpzaam

Vlotte toezending

Degelijk hemd aan goede prijs . Vlotte toezending . Ik ben tevreden .

• Kwaliteit

Ruime keuze en een vlotte afhandeling.

Ruime keuze en veel verschillende maten

• Kwaliteit

Mijn ervaring met Schulte Herenmode is perfect!!

Heb nu zo’n 3 x een onlinebestelling geplaatst en die is snel en naar mijn volle tevredenheid bezorgd. Ik ben woonachtig in Vught. Zou best graag de zaak zelf eens bezoeken, maar de afstand beperkt mij hierin.

top geregeld !

alles in een keer goed.

• Kwaliteit

Mooie kleding super merken.

Levering snel mooie kleding mooie merken.

• Kwaliteit

Elke bestelling wordt correct verzorgd en snel verzonden Overzichtelijke site met ruim aanbod

De klant is koning

Snelle levering , makkelijk retour , correcte terugbetaling .

Goed maar kan nog beter

Bij het zoeken van b.v. coltruien, kom ik verschillende merken met verschillende kwaliteiten maar ook MATEN tegen. Wellicht kunt u iets bedenken waardoor het verschil van grootte van de onderhavige leveranciers, wat duidelijker wordt gemaakt. Het scheelt mij, en U, terugzenden en/of ruilen. Dank.

• Kwaliteit

Keurige en snelle afhandeling van mijn bestelling

De blousen die ik in mijn grote maat besteld had werden snel geleverd, keurig verpakt in een stevige kartonnen doos. Compleet met retourformulier voor het geval ik ze terug wilde sturen - dat was niet nodig, want ze waren prima !

• Kwaliteit

Snelle en keurig verpakte levering !

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.