een 10 voor kwaliteit

Herenmode in optima forma. Prima kwaliteit voor redelijke prijs. Jammer dat de winkels van Schulte zich alleen in het westen van het land bevinden

Altijd prima

Schulte levert altijd vlot altijd volgens afspraak en de producten zijn altijd prima verpakt. Ook een evt. retourzending wordt altijd keurig afgehandeld

Nvt

Correct geleverd keurig verpakt

Steeds goed

• Kwaliteit

Bestel er vaak en veel , nog nooit problemen gehad. Ook retourneren geen probleem.

• Kwaliteit

Heldere site, afhandeling wat rommelig

Mijn zending is per ongeluk als retour verzondenen kwam dus niet aan. Bij de correct tel. afhandeling bleek een short vervolgens niet op voorraad te zijn en is afgesproken de twee overige shirt te versturen. Uiteindelijk bleken twee shirts niet verstuurd en ontving ik er een (die overigens goed is). Ik wacht nog op nazending van de laatste twee shirts. Met vriendelijke groet, Brent de Waal

Perfect!

Door de vele (tussen)maten bij Schulte heb ik een Gardeur-broek kunnen kopen die perfect zit. En niet geheel onbelangrijk, de levering is snel!

alles perfect

snelle levering netjes verpakt alles top

• Kwaliteit

Een broek die niet klopte.

Mijn man al jaren dezelfde maat en merk broek. Dit keer paste de broek totaal niet en leek niet op het plaatje. Heb de broek teruggestuurd. Jammer!

• Kwaliteit

Verschillende overhemden besteld, één was iets te krap. Terug gestuurd en snel het bedrag teruggestort. Super !

• Kwaliteit

Voor mij online de BESTE!

Goede service ook aftersale

• Kwaliteit

Ben al jaren klant, en Ambassadeur voor jullie.

Kwaliteit

Ik heb een grote maat. Bij Schulte Herenmode zijn ze gespecialiseerd in kleding met grote maten. Bovendien wordt je er zeer deskundig geadviseerd. Onlangs voor de eerste maal artikelen via de website besteld.

• Kwaliteit

Mooie producten en perfecte service

Mooi assortiment en prima online service ook bij retourneren

• Kwaliteit

Snelle reactie op order en topkwaliteit product.

Snelle reactie op order en topkwaliteit producten

Goede behandeling door Schulte

Door post onduidelijk over hoe en wanneer bezorging

In één woord goed

Goed anders zou ik niet bij jullie kopen

Bestelling keurig netjes ingepakt

Naast de kleding ook aandacht voor de verpakking, super!

hele fijne winkel

Fijne website, bestellingen worden vlot geleverd. Kwaliteit is heel goed.

Alles correct afgewerkt

prima service

Snelle levering, solide verpakking en uiteraard uitstekende kwaliteit van de geleverde goederen.

• Kwaliteit

Geld retour duurt te lang

Prima website en vlotte levering. Jammer dat financieel afwikkeling bij retouren veel te lang duurt.

zeer goed

Uitstekend product van zeer goede kwaliteit, snelle levering en volledig volgens beschrijving en reclame van de verkoper.

• Kwaliteit

Prima aanbieding en snelle levering

Op de site een mooie tussenjas van Camel gevonden in mijn maat die ook nog afgeprijsd was. Na bestelling binnen één werkdag verzonden en twee werkdagen later al in mijn bezit. Jas is volgens verwachting en voldoet prima.

• Kwaliteit

Naast een goede collectie een zeer goede klantenservice

Het hebben van een goede webshop is 1 ding, maar daar houdt het vaak op bij veel bedrijven. Bij Schulte was ik (bij mijn 1e bestelling) zéér positief verrast over de snelle en correcte wijze van handelen van hun webshop. Nadat mijn PostNL pakket dagenlang van afgifte punt naar afgifte punt zwierf (zonder reden waarom) en uiteindelijk bij een afgiftepunt in een andere stad belande werd op mijn vragen steeds snel, vriendelijk en pro-actief gereageerd. Kunnen veel webshops iets van leren

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.