geweldig en zeer snel

alleen maten bij verschillende merken zijn altijd anders

super

mooie kleding betaalbare prijs

Zeer tevreden!

Ruime keuze in vele maten! Zeer snelle bezorging, met zorg ingepakt!! Eventueel retour snel verwerkt!

correcte aflevering

goed overzichtelijke site en duidelijke af-beeldelingen

tevreden over levering

Snelle levering , en een goed product geleverd .

• Kwaliteit

Leuke en goede kwaliteit!

Perfect!

Excellent

Very pleased with scheisler pyjamas.

• Kwaliteit

Prima service, zowel in winkel als via website

De bestelde broeken zijn precies qua kleur en maat zoals weergegeven. Lengte zelf laten aanpassen. Ook in de winkel altijd goede service.

• Kwaliteit

Fijn als je grote maten zoekt

Ruim assortiment grote lengtematen en snel geleverd

• Kwaliteit

Mijn beste Ervaring met Bestelling via Internet.

Uitstekende afhandeling van mijn Bestelling. Bestellt Herenjas Camel Activ. Goede qualiteit en snelle Levering.

Super service

Prima merken

Mooie site,veel keus,snelle service

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen, Met Paypal betalen is ook ideaal . Je kunt verschillende dingen laten komen, zonder daarna een tijd op je geld terug te moeten wachten!

• Kwaliteit

Precies goed, mode voor een veeleisende man.

Koop regelmatig bij Schulte, veel keuze en mijn merken altijd op voorraad. Aanrader!

• Kwaliteit

Als je iets bij Schulte herenmode besteld dat ziet het er super verzorgd uit top.

net bedrijf

zeer correct

Perfect geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

Verkeerde levering

Verkeerde product geleverd. Nu moet ik het verkeerd geleverde terugsturen en vervolgens opnieuw bestellen. Had toch wel anders opgelost kunnen worden?

• Kwaliteit

Kwalitatieve polo voor mijn lange vriend

Ik heb een zwarte extra lange katoenen polo hier besteld en die bevalt zover erg goed, hij was me dankbaar!

Niet goed

Vest gekocht. Bleek dunne kwaliteit voor 89 euro. Toen ik het vest uit de verpakking haalde rook ik meteen een rare geur en die geur gaat er niet uit.

• Kwaliteit

Prima service en zeer klantvriendelijk!

Eenvoudig bestel- en retourproces. Keurige en tijdige informatie over ontvangst bestelling en verzending, zowel heen als retour. Ook de optie achteraf betalen is fijn, zeker in geval van een grotere (en dus meestal prijzige) bestelling met meerdere maten van een zelfde artikel. Hoef je tenminste niet meteen alles "voor te schieten".

Alles weer prima!

zeer goed

Bestelling is zoals catalogus laat zien. En snel geleverd . bij retour zending ook geen problemen klasse!!

• Kwaliteit

Service geweldig, nooit geen problemen.

TOP

Webshop zoals een webshop moet zijn

• Kwaliteit

Leuke winkel mooie merken snelle levering

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.