Gewoon top!

Prachtige jas !

Ik had online een prachtige jas gekocht, helaas niet de goede maat en kleur was niet helemaal mijn smaak. Zonder kosten jas weer geretourneerd en binnen een paar dagen een jas van goede maat en kleur gekregen. Ook de betaling was binnen een week retour. Klasse !

• Kwaliteit

Een zaak om vaker bij te bestellen!

Aangemoedigd door de kortingbon van € 25 bestelde ik een aantal truien via de webshop. Deze werden keurig op tijd thuis afgeleverd. Een trui viel niet in de smaak en heb ik geretourneerd. Dat gaat heel makkelijk via de gevoegde instructie. Het bedrag wordt ongetwijfeld retour gestort. De andere twee truien draag ik inmiddels met veel plezier!

• Kwaliteit

Ruime keuze. Snelle levering.

Snelle levering en afhandeling. Ruime beschikbaarheid grote maten.

perfect

conform verwachting

Prettige website, goede service

Alles gaat bij Schulte herenmode volgens afspraak. Keurig verpakt en alles geleverd volgens afspraak. Bij kloppen ook de gekozen maten altijd. Kortom, een hele fijne herenmodezaak.

Goede snelle service

nvt

Snelle correcte levering

Deze broek voldoet volledig aan mijn verwachtingen omdat ze net is zoals beschreven op de site. Mooie kwaliteit. Wel duur.

Qualiteit op hoog niveau

Vaak met mooie kortingen de 'deur' uit.

• Kwaliteit

Kwaliteit en adequate verzending zoals steeds

Thumbs up

• Kwaliteit

Ruime keuze en snel bezorgd.

Makkelijk om thuis de collectie te bekijken en te bestellen. En snel bezorgd.

Kwaliteit en snelheid

Suede jack online gekocht. 1e bestelling te klein, direct retour en 1 maatje groter. Alles snel en correct afgehandeld en geleverd. Een prachtig jack van mooie kwaliteit. Van mij krijgen jullie een 9, omdat ik niet aan een 10 doe. Schulte een echte aanrader

Zeer professioneel

De website geeft een goed overzicht van de artikelen. In het verleden vaak geslaagd. Dit keer niet: de jas is fysiek veel zwaarder dan van de foto op de site gedacht en voelde ook niet prettig. Retourneren gaat heel gemakkelijk en bijna per omgaande is het betaalde bedrag weer terug gestort.

Snel en netjes! Fijne winkel

Goede prijs en netjes snel binnen top winkel!

HEEL GOED

Alles klopt

• Kwaliteit

Koop altijd Meyer broeken deze ruitbroek had nog niet gezien daarom, Heb deze bij jullie gekocht

• Kwaliteit

Jammer dat het terug betaling toch wat lang duurt

Mooi product

• Kwaliteit

Goede kwaliteit, bezorgd als beloofd.

Duidelijke procedure, stipte verwerking.

Geweldig !

Fijne site, perfecte kwaliteit, snelle levering en goede service. In één woord: TOP

• Kwaliteit

Bestelling werd snel verzorgd. Verpakking was - voor bretels - wat aan de ruime kant

• Kwaliteit

Heel goed verpakt , het gewenste artikel binnen gekregen

snel en goed

snelle levering en goeie prijzen

• Kwaliteit

Keurig verzorgd en met een persoonlijke touch verstuurd.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.