Perfecte pasvorm

Goede website, goed materiaal, goede pasvorm en goede en snelle levering

• Kwaliteit

Geweldig assortiment en snelle levering

De website van Schulte is prima toegankelijk en de keuze is vrijwel onbeperkt, of het nu gaat over overhemden, truien en pantalons. De levering van een bestelling verloopt snel en zorgvuldig. Soms zeer aantrekkelijke aanbiedingen ! Kwaliteit van kleding is altijd perfect.

• Kwaliteit

Ik ben wederom tevreden over deze aankoop.

De artikelen die ik had besteld, voldoen geheel aan de verwachting.

Fantastish

Geen haperingen en snel. Heel klantvriendelijk!

• Kwaliteit

zeer goede service, klant vriendelijk

de voucher van 25,- mag wat coulanter, soepeler behandeld worden m.a.w. als ik voor 140,- koop moet ik perse aanvullen tot 150,- om gebruik te maken van de voucher. de aankoop van een paar sokken van 17,- had met in wisselen de voucher voldoende moeten zijn. bijbetaling van 10,- euro overbodig. maar helaas. weet wel dat u een grens moet trekken maar u moet ook de klant aan kijken. heb al meerdere keren gekocht , online ook zonder van een voucher gebruik te maken.

Correct goed georganiseerd

Dat zit al in m’n zinnetje

• Kwaliteit

Snelle zending en keurig verpakt

Uitstekend, volledig zoals gewenst.

• Kwaliteit

Alleen maar goede ervaringen.

Goed geen klachten

Prijs aan de hoge kant.

Prima kwaliteit

Goede en snelle levering.

Voor herhaling vatbaar.

Zeer tevreden met het bestellen van ,en ontvangen van het artikel. Zeer netjes verpakt en blij met de geleverde trui ,die van een uitstekende kwaliteit is, een tevreden klant dus ! Ga zo door.

• Kwaliteit

Prima en zeer correcte aflevering

Snelle en correcte levering

• Kwaliteit

De pantalons die Schulte ons levert, merk Meijer, zijn perfect.

100% tevreden!

Mooie bodywarmer

Snelle levering en mooie bodywarmer

• Kwaliteit

Mooie collectie van een betrouwbare firma

Makkelijk zoeken in een leuke collectie. Afhandeling is vlot en betrouwbaar

Uitstekende web-site en keuzemogelijkheden

Mijn keuze en bestelling/betalingshandelingen is een appeltje/eitje, was binnen 5 minuten klaar.

Prima verzorgd

Kwalitatief goede artikelen.

uitstekend

bestelde trui bleek te groot, deze teruggestuurd binnen een paar dagen mijn geld retour. nu kleinere maat besteld.

• Kwaliteit

Snelle levering en altijd goed verpakt

De titel zegt het al. Duidelijk overzicht van de te bestellen goederen en snel aangelverd. Ook retouren gaan snel

Altijd een vlotte bezorging

• Kwaliteit

Heel tevreden over klantenservice ivm omruiling!

Ik had 2 hemden besteld en die bleken te groot. 2 hemden teruggestuurd en 2 nieuwe besteld. Uitleg was uiterst correct en beleefd!!

• Kwaliteit

Schulte Herenmode is een fijne webshop

Mijn 1e ervaring met deze webshop is heel positief.

• Kwaliteit

Perfect.. overzichtelijk...makkelijk te bestellen.

Site is overzichtelijk, goede collectie, voor ieder wat te vinden.

• Kwaliteit

Product verzorgd aangekomen , helaas retour gestuurd omdat je niet de kwaliteit kan zien en voelen en dat is een nadeel . Retour is geaccepteerd .

Mooi overhemd, snel bezorgd

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.