Snelle en logische website en kwam in luxeverpakking, top service

Mooi shirt besteld. Snelle site en top service volgende keer weer…!

Mooie winkel

Kom er zeker terug

Geweldig!

Het assortiment is uitstekend. Het is ook een webshop die een uitstekende klantenservice heeft. Door een fout bij PostNL is er iets misgegaan met mijn pakket. De klantenservice heeft dat direct opgepakt en het probleem waarvoor zij niet verantwoordelijk waren, opgelost. Dit bedrijf is gericht op klanttevredenheid en investeert daarin. Daarmee onderscheidt dit bedrijf zich van veel andere webshops. Een aanrader.

prima en snel

perfecte service

Keurig.

Vanaf bestelling tot levering volgens het voorgestelde.

Perfect!

Netjes afgeleverd!

zeer goed

Mijn ervaring zijn buitengewoon positief, zowel wat keuzemogelijkheden betreft als het uitvoeren van bestellingen.

• Kwaliteit

Zeer betrouwbaar en geweldige service,vriendelijk een aanrader

Mijn ervaringen zijn tot hiertoe heel goed,je krijgt wat je verwacht van een goede online shop,echt een aanrader zeer vertrouwd,hier een tevreden klant. HG Harrie

• Kwaliteit

In de winkel Hillegom zeer goed geholpen en online bestelling snel ontvangen en pakket mooi ingepakt.

Punctueel,betrouwbaar

De Website is toegankelijk en handig met filters. De boodschappenmand is lastig te corrigeren zeker als je terug wilt naar het “onderwerp”

geweldige service

Aanbieding Schiesser ondergoed was mij niet helemaal duidelijk. Daardoor geen gebruik gemaakt van de 5=4 aanbieding. KLantenservice heeft dit misverstand snel en uitstekend afgehandeld. Ik voelde bij jullie meer klant dan in menig fysieke winkel

Wij zijn tevreden

Normale gang van zaken zoals een bestelling gaat

Fijne webwinkel, mooie producten

Goede website, fijne webwinkel met meestal snelle levering

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden. Goeie ervaring.

Hele fijne winkel

Altijd goed

Snel en goed.

Volgens afspraak geleverd en mooie producten

Volgens afspraak geleverd en mooie producten

Netjes verpakt

Keurige afhandeling

• Kwaliteit

Goede kwalitatieve merken, mooi design. Prijs kwaliteit prima. Goede service.

Gewoon geweldig

Alles weer zo als beloofd. Binnen de aangegeven tijd afgeleverd en keurig verpakt. Maat ook weer prima. Afbeelding komt overeen met de werkelijkheid.

Wat een goede service

Ik was aangenaam verrast door de keurige verpakking. De website is overzichtelijk en ( helaas) het retourzenden was ookkeurig geregeld.

• Kwaliteit

Grote maten en snel geleved!

Opzoek naar grote maten bij Schulte Herenmode terecht gekomen, mooi aanbod en snel geleverd.

• Kwaliteit

Zeer snelle levering ,mooie kwaliteit kleding alles super .

• Kwaliteit

Overtreft de toch al hooggespannen verwachting: uitmuntend!

Foutloos, supersnel, byzondere collectie, kortom: een zaak van hoog niveau!

Goed geregeld

Mooi assortiment, goede prijzen, makkelijk navigeren over de website, goede informatie over de levering, levering was stipt, pakket en product in goede staat. De weergave van het artikel op de website is natuurgetrouw.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.