Aanrader

Duidenlijk en goede uitleg

• Kwaliteit

Snel geleverd en mooie polo

Jammer genoeg te groot

• Kwaliteit

Prima, zowel medewerkers, artikelen en dienstverlening.

Zie boven.

• Kwaliteit

Perfecte service en snelle levering

Mooi Race shirt, goede kwaliteit tegen een leuk prijsje!

Goed snel en verzorgd

Goede service en kwaliteit heel belangrijk voor mij

• Kwaliteit

geweldige service en snelle levering veel keus

veel keus goede kwaliteit soms leuke aanbiedingen

Mooie kwaliteit

Prachtige poloshirts (extra lang) besteld; goede kwaliteit, mooie kleuren. Snelle levering.

Goeie snelle service

Mooie polo bestelt voor de GP 2023 Leuke speciale Zandvoort editie van goeie kwaliteit

Snelle service, kwaliteit producten

feel good

netjes geholpen netjes te woord gestaan correcte afhandeling bestelling een zaak met 'klasse'

• Kwaliteit

Netjes, op tijd en kwalitatief

Was mijn eerste bestelling en eerste indruk is heel professionele afhandeling ( en simpel), snelle afhandeling en levering en kreeg meer dan ik bestelde.

100% tevreden

Bestelde twee polo’s voor mijn man. Gecommuniceerd via de mail met klantenservice omdat ik graag wilde weten of ze op tijd zouden komen voor zijn verjaardag. Ik had binnen 10 minuten een antwoord op mijn mail dat ze ze dezelfde dag zou opsturen. De volgende had ik ze idd in huis. Heel mooi polo shirts. Heel goed verpakt. Kwaliteit van de polo shirts zijn geweldig. Ik been zeker zeer tevreden met deze bedrijf. Ik zou definitief weer gebruiken wn zou ze zeker aanraden. Dank u voor de goede communicatie en vlotte service.

Goede producten en service

Kledingstukken worden goed verpakt en op tijd geleverd! Ruime keuze

Superservice

Helaas ontbrak 1 item bij levering maar 1 telefoontje met de klantenservice en dit werd dezelfde dag nog geregeld. Supersnel en nog ruim op tijd voor de Dutch GP. Met 1 woord top

Zoals het hoort!

Keurig volgens afspraak en de kwaliteit van de spullen is gewoon dik in orde

Groot assortiment, snelle levering

Prima website. Al meerdere keren besteld. Goede producten. Goede service.

Prima en snelle levering

Alles keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. Kwalitatief prima producten.

zoals het hoort

prima op tijd geleverd in mooie verpakking ,dus de broeken in goede staat ontvangen

Mooi en stevig verpakt

• Kwaliteit

Goed en degelijk zoals het hoort

Keurig na bestelling ge informeert Correct verpakt En in korte tijd afgehandeld van. Bestellen tot ontvangen. Kan ieder deze zaak aanbevelen

Mooi shirt

Mooie pasvorm en kwaliteit.

Alles goed geregeld

Eigenlijk niets op aan te merken alles is prima geregeld

• Kwaliteit

Prima ervaring met online bestelling

Fijne site prima aanbod. En duidelijke communicatie over de levering.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.