Prettige site met goede/juiste info

Goed,snel,netjes verpakt voorbeeld voor andere web winkels Zeer tevreden met aankoop Top

Uitstekend.

De verzending, het op de hoogte houden en de retournering liep allemaal geweldig.

• Kwaliteit

Leverbaar is echt leverbaar en niet na maanden wachten een bericht dat de producent toch niet kan leveren.

Tevreden

Keurig geleverd. Helaas verkeerde maat gebleken. Retour prima.

SUPER BEDRIJF

Ik bestel al jaren diverse producten bij Schulte Herenmode tot volle tevredenheid Keurig verpakt en dus een aanrader

• Kwaliteit

tijd rovend en veel ergernis over slechte digitale systeem.

staat er al

geweldige zaak.

nooit problemen, en altijd keurig op tijd geleverd.

Snel en keurige levdrin

De bestelling wordt keurig verpakt, snel geleverd

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en goede levering

Zie hierboven

Conform verwachting

• Kwaliteit

Geen ervaring tot op heden

Geachte, ik kan geen score geven want zoals reeds gemeld aan uw klantenservice heb ik de twee bestelde hemden niet ontvangen. De besteldienst zou beweren het pakket afgegeven te hebben maar wij waren afwezig die dagen. Waar of aan wie hebben ze het pakket afgegeven, zo maar achtergelaten ? In onze brievenbus was ook niets te zien. Als de mensen afwezig zijn moeten ze toch het pakket terug meenemen of een briefje waar het kan afgehaald worden dacht ik ?

Prima, geen opmerkingen

prima levering

Snelle levering, wel jammer dat de prijzen wat aan de hogere kant is daarom bestel ik alleen als er iets in de aanbieding is.

Kwaliteit zonder spijt

Mooie en degelijke levering

Ik vind het goed

Gewoon goed.

Snelle en correcte levering. Product komt altijd goed aan en klopt met de beschrijving.

• Kwaliteit

Online aankoop ging niet vanzelf

Om de gewenste shirts in de winkelwagen te krijgen, ging niet vanzelfsprekend

Een absolute 10

Deskundige en behulpzame klantenservice.

• Kwaliteit

Snelle verzending netjes verpakt alleen jammer dat ik vorige week niet wist dat het shirt nu €17,00 goedkoper is.

Uitstekende service

Betrouwbaar, snel an accuraat

Prachtige kleding.

Ik was op zoek naar een lichtkleurig vest voor mijn man. Hij houdt niet van colberts. Overal geweest, maar niet geslaagd. Zit ik te neuzen op internet kom ik bij Schulte Herenmode uit en ik zie daar een prachtig lichtkleurig vest. Ik liet hem aan mijn man zien en die vond hem ook mooi. Besteld en 2 dagen later in huis. Keurig verpakt en hij staat schitterend. Mijn man helemaal blij. Top site en top service!

Uitstekende (web)winkel

Al jaren bestel ik kleding bij Schulte Herenmode en nog nooit heb ik iets teruggestuurd. Altijd een breed assortiment, goede kwaliteit, goede pasvorm, prima prijs. De informatie op de website is helder, informatief en een goede weergave van hetgeen je koopt. Bestel- en betaaltraject is eenvoudig en de levering is snel. Ik ben nog nooit in de fysieke winkel geweest maar nog steeds bijzonder content met de kleding die ik draag. Kortom: beter kan het niet.

• Kwaliteit

Snelle levering en prima service

• Kwaliteit

Snelle levering, efficiente omruil voor kleinere maat

snel geleverd

Veel shirts en polo's om uit te kiezen in voldoende maten. Snel geleverd en eenvoudig een retourzending kunnen doen.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.