Snelle correcte levering

Mooie kwaliteit overhemd. Te warm voor de zomer maar waarschijnlijk heerlijk in de winter.

• Kwaliteit

Van begin tot eind goed verzorgd!

Heldere site, snelle bezorging, keurig afgeleverd én prijsvoordelen

Good and quick delivery

Good communication, product and quick delivery

• Kwaliteit

zeer tevreden met de afhandeling van mijn aankoop

goede en snelle afhandeling van mijn aankoop

Fantastisch!

Super leuke kleding die netjes wordt afgeleverd en het retourproces is vreselijk klantvriendelijk.

Mooi Race Polo shirt

Eindelijk een mooi Zandvoort grandprix 2023 Poloshirt in Grote maten.

• Kwaliteit

Versturen snel en uitmuntend verpakt.

Ik heb een jas besteld en die kwam zeer snel en keurig verpakt aan.

• Kwaliteit

Dik tevreden en uitstekende winkel voor kwaliteitskleding

over mijn aankoop ben ik meer dan tevreden en de klantenservice is uitzonderlijk goed. Kort om ik ben meer dan tevreden met Schulte Herenmode. Een echte aanrader

Dit kan echt veel beter

Maattabel klopt voor geen meter. Daardoor artikel moeten retourneren. Nu een week geleden, nog niets van de retourzending vernomen. Het nieuwe bestelde artikel (grotere maat) week geleden besteld, behalve een bevestiging niets hiervan vernomen.

• Kwaliteit

Vesten waren van goede kwaliteit

Snelle levering en correct

Voldeed elke keer aan mijn verwachtingen

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteitskleding die snel wordt bezorgd. Er is een enorme keuze kleding.

Prima kwaliteit vijf sterren

Zie boven

Altijd goed

Al vele jaren klant. Alleen positieve ervaringen

prettige winkel

Schulte heeft een duidelijke website, waarop mooie kleding te vinden is. De verzending werd snel geregeld, goed verpakt en netjes bezorgd.

• Kwaliteit

Alles wat ik bij Schulte bestel is absolute top. De bestelprocedure de afhandeling en het product. Dikke 10

• Kwaliteit

Snelle levering en mooie producten!

Kleding volgens afspraak op tijd afgeleverd. Zoals altijd netjes en goed verpakt.

• Kwaliteit

Wat ik ook koop. Alles in goede orde ontvangen. En snel. Dus aantebevelen om daar iets te kopen En blij met de aankoop.

Snel en correcte afhandeling

Positief6

• Kwaliteit

Op tijd bezorgt Produkt met zorg ingepakt In dit geval mijn overhemd netjes hoor Ben dik tevreden herhaling vatbaar Beste groet! Djorgio

Goede kwaliteit

Snel verzonden goede prijs kwaliteit verhouding

top

Na een adresfout van mij toch in orde gekomen grt

• Kwaliteit

Een firma om te onthouden en vaker bestellingen te doen.

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Binnen 2 dagen in huis. Keurig verpakt.

Gewoon goed

De site was overzichtelijk en bijna ideaal qua info: er zou nog wel wat meer info over maatkeuze mogen zijn. Op mijn (mail)vraag kreeg ik snel en exact antwoord en na bestelling had ik mijn slipover heel snel in huis, prima verpakt. Niet de goedkoopste.

• Kwaliteit

Prachtige collectie, normale prijzen, snelle levering en mooi verpakt. Koop hier altijd broeken, polo shirts etc met veel plezier.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.