Snelle en adequate service

Makkelijk en klantgericht bestelproces.

Snel en goed

Bestel vaker en is altijd goed en snel en retour ook snel geregeld

Kei goe

Mooie kleding van topmerken

• Kwaliteit

Mooie site, overzichtelijk en duidelijk.

Perfect. Zee snelle verzending en duidelijke communicatie. Helaas was de kleding te klein en hadden ze 'm niet meer in een grotere maat. Retourzending was totaal geen probleem. Geld was heel erg snel teruggestort. Echt perfect geregeld allemaal. Zodra de juiste maat er weer is, bestel ik ze zeker opnieuw bij jullie. Bedankt voor de goede service!!

• Kwaliteit

Snelle levering, netjes ingepakt. Prima!

Jasje dat nog lastig te vinden was, had Schulte op voorraad. Eenvoudig besteld en binnen 2 dagen geleverd. Keurig in kledinghoes, op een hanger. Leuke kwinkslag op de doos: "kom langs in onze winkels!". Dat ga ik volgende keer doen!

Tevreden

Snelle en goede aflevering shorts, die ik al kende

Ruim voldoende!!

Alles volgens afspraak, goede afwikkeling!

Prima website

Prettige website

Snelle levering.

Snelle levering, mooi verpakt. Retour betaling ook snel.

Snel en goed!!

Snelle en keurige levering. Ook heel duidelijk wat je moet doen met terug sturen en betalen!!

Verzorgd en perfect uitgevoerd

Verzorgd en perfect uitgevoerd

Prima service!

Uitstekend! Zonder meer aan te bevelen.

• Kwaliteit

Aan te bevelen mooie kleding

Vlotte levering mooi product Erg tevreden

• Kwaliteit

Complete winkel met ruime keuze mogelijkheden

Ben al jaren vaste klant bij Schulte herenmode. ik val onder de grote maten (XXXXL) en kan hier bijna altijd wel vinden wat ik zoek. Prettig en proffesioneel personeel mt de service hoog in het vaandel

• Kwaliteit

Mijn eerste bestelling bij jullie en ik ervaar een goede service

Zeer grote collectie herenmode. Vooral voor de merken waar ik mijn voorkeur voor heb zoals o.a. State Of Art - Bugatti - Meyer - Brax en Gardeur.

Correcte levering

Goed en betrouwbaar

• Kwaliteit

Goed vest voor een goede prijs

Is iets dunner dan mijn vorige NZA

Alles perfect

Snelle levering. Makkelijk retour sturen.

• Kwaliteit

Snelle levering en soepel kunnen ruilen in de winkel

Zocht extra lange polo's. Grote maat besteld, lengte was goed, alleen verder te groot. Na telefonisch contact met de winkel en de casus uitgelegd. Uitgenodigd te komen passen en kon de te grote direct inleveren. In de winkel goed geholpen en met goed passende polo's vertrokken.

Mooie polo snel geleverd

Erg goede kwaliteit.

• Kwaliteit

Altijd kwaliteit tegen een goede prijs.

Ik zoek altijd naar kwaliteitskleding in mijn maat (3xl extra lang). Dat is niet altijd eenvoudig. Ik kom heel vaak bij Schulte uit en slaag daar eigenlijk altijd.

• Kwaliteit

Goede producten, snelle levering tegen normale prijzen

Weinig aan toe te voegen.

• Kwaliteit

Je krijgt wat je vraagt en nog snel ook

Snelle en juiste levering. Goed verpakt, veel keuze

• Kwaliteit

Hele mooie website, bestellen ging en en levering was prima.

Een mooie website en leuke aanbiedingen. De service is prima en communicatie is goed. Een aanrader om te bestellen!!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.