Snelle en correcte levering

Voorlopig iets moeten retour sturen omdat de maat te klein was. Hoop op snelle terugbetaling en kan dan opnieuw bestellen.

• Kwaliteit

Grote en kwalitatief veel keuze.

Jullie hebben er een nieuwe klant bij.

Groot succes

Mooie kwaliteit, uitstekend verpakt en op tijd geleverd

Goed zoals altijd

Tevreden

Uiterst positief

Ik had bij Schulte Herenmode een aantal shirts besteld en betaald, die 2 dagen nadat ik ze ontvangen had, 20 euro per stuk goedkoper in de zomersale werden aangeboden. Nadat ik had gemeld dat ik dit toch wel erg zuur vond, kreeg ik enkele dagen later bericht dat het verschil was teruggeboekt. Dat noem ik service. Hulde!

Prima collectie

Het door mij bestelde colbert werd snel en keurig verpakt geleverd.

• Kwaliteit

Flexibel snel adekwaat en vriendelijk

Goede hulp bij vinden wat ik zoek

Prima bedrijf

Prima zoals altijd !!!

Boven verwachting

2 polo’s gekocht, deze zaten keurig in een doos verpakt. De maat en kwaliteit is goed. Onlangs ook een jas besteld waarvan de maat niet goed was, ook hier was de afhandeling na terugsturen correct. Het geld stond snel weer op mijn rekening.

Ik ben erg tevreden

De bestelling verliep vlot, het pakket werd snel verstuurd en was ook nog eens degelijk ingepakt.

Niet altijd betrouwbaar

Al meerdere keren een bestelling geplaats, werd bevestigd en daarna na enkele dagen werd het alsnog beannuleerd. Niet echt klantvriendelijk. Misschien een ander systeem maken.

• Kwaliteit

Betrouwbaar. levering prompt zoals beschreven en bestelt.

Goede webpagina met duidelijke foto's. Bestellen is eenvoudig en een prompte levering.

Na twee dagen in huis

Het merk State of art dat mij wat prijs en kwaliteit voor mij betaalbaar is.

• Kwaliteit

Modieus, zowel klassiek als trendy!

Overhemd gekocht via internet. Snelle bezorging en tevreden over het artikel.

Hier ga ik vaker kopen

Goeie website met mooie merken en scherpe prijzen. Ook de bestelling en levering gingen probleemloos. Ik ben helemaal tevreden en ga hier nog eens kijken als ik weer schoenen nodig heb.

• Kwaliteit

Is altijd goed bij problemen word je goed geholpen.

PERFECT

PERFECT LEVERING EN KWALITEIT

Goed bedrijf Zou u mij kunnen bellen, ik heb een vraag. 06-55897160

• Kwaliteit

De artikelen altijd verzorgd en ziet er uit als op de website. Perfect .

• Kwaliteit

Altijd in een woord fantastisch

Alles word met grootste zorg verpakt.Zelden zo correct verpakt artikel ontvangen.Bij terug geven om wat voor reden dan ook. Perfecte en snelle afhandeling en geld terug.

• Kwaliteit

Elke keer snel veilig en vriendelijk. Heel tevrede

• Kwaliteit

Mooie producten en goede service

Bij mijn eerste bestelling een te kleine maat besteld. Het was makkelijk terug te sturen en binnen no-time was mijn volgende order binnen

• Kwaliteit

Goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering.

Schulte heeft een uitstekend en uitgebreid assortiment. Bestelprocedure is eenvoudig en de levering snel.

• Kwaliteit

Mijn bestelling werd snel beantwoord en nadien snel geleverd. Aanrader

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.