2 sterren voor T-shirts van Slater

Draag al de helft van mijn leven Slater T-shirts. Die ik nu van u heb ontvangen hebben een zeer matige kwaliteit en hebben een boord die ook nergens opslaat. Het gaat niet om de bezorging (helemaal goed) maar om de kwaliteit van Slater (van 9 naar 4,5) Jammer, zullen de laatste Slater T-shirts zijn.

• Kwaliteit

2 x snelle, correcte levering, 1 x retourbetaling echter nog niet terugontvangen

ervaring is positief

Positief

Duidelijk advies

Heerlijke coltrui

Ver bovengemiddeld goed!

Duidelijke site. Fraai assortiment. Snelle bezorging.

• Kwaliteit

Zeer goede snelle service.

Fijn bedrijf.

Snel en correct geleverd. Mooi verpakt. Betrouwbaar bedrijf

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service

Of je nu in de winkel komt of bestelt via de website is een miskoop geheel uitgesloten. Het is gewoon top. Eigentijdse kwaliteits kleding waar je voor de dag mee kan komen

Zeer goede ervaring

Mijn man heeft beperkingen dus ben ik blij dat ik zijn broeken kan bestellen, zeer vlotte en goed verpakte verzending binnen 3 dagen en goede keus en kwaliteit zeer tevreden

• Kwaliteit

Geweldig Voor het eerst besteld via een tip van onze zoon. Heel erg tevreden geen enkel minpunt.

top

goede communicatie , snelle levering

• Kwaliteit

Een hele goede kleding winkel

Verkopen hier zeer goede kleding van hoge kwaliteit

• Kwaliteit

Altijd goed en snelle verzending

• Kwaliteit

Snelle afhandeling van de bestelling. Ruime keuze in alle stijlen, Het is niet de eerste keer dat ik. Ik Schulte bij Schulte bestel: de tevredenheid is dus groot.

uitstekend

goeie kledinglijn.

• Kwaliteit

Prima service ook bij telefonische vragen wordt je correct en goed geholpen. Geven soms het advies om ook de andere maat er bij te bestellen om een goede thuis te kunnen maken.

Goed spul, snel geleverd

Zie hierboven.

In één woord uitstekend

Netjes afgehandeld

Goed geregeld

Online bestelt,alles klopte.

Prima afgehandeld

prima ervaring

Het pakket zeer snel geleverd, professioneel verrpakt en het product van prima kwaliteit,

• Kwaliteit

Fijne website om te kopen. Mooi af geleverd.

Prima, geen gedoe !

100% correcte afhandeling

Ik bestelde een Vanguard trui met korting. Snel geleverd, kwaliteit prima, en verpakking en communicatie over de levering top! Kan niet veel beter.

• Kwaliteit

De bestelling is altijd verzorgd ingepakt, met duidelijke richtlijnen omtrent eventuele retouren. Alles correct geregeld.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.