Keurig en prettig om bij te bestellen

Bestelling wordt zeer netjes geleverd, goed verpakt en er is een retourbon bij ingesloten indien nodig. Klantvriendelijk.

• Kwaliteit

Fantastisch, alle lengtematen uit voorraad leverbaar

Ruime keus, mooie merken en een perfecte verzending. Ook de retourneren is heel eenvoudig.

Heel positief

Goede kwaliteit producten, duidelijke website en snelle levering

• Kwaliteit

Snel, goed geprijsd en goede service!

Eindelijk een herenmode zaak die colberts in maat 57/114 uit voorraad beschikbaar heeft. Daar zocht ik al jaren naar. Leuke modellen en aflevering adequaat, leuk verpakt en supersnel. Complimenten!

Zeer positief

Snelle bezorging. Keurig verzonden en verpakt. PRIMA.

Tevreden

Snelle levering, keurig verpakt en goede communicatie over verzending pakket. In aanbieding gekocht voor mijn vader van 93. Hij is erg tevreden over de aankoop.

• Kwaliteit

Prijzig maar hele mooie kwaliteit

Aantal grote maat overhemden en vesten besteld. Goede kwaliteit, pasvorm en snelle levering. 1 item moeten terug doen en daarvoor grotere maat besteld; dit verliep ook allemaal prima!

Schulte Herenmode

Excellent services, nice items and fast delivery

Prima zeer netjes

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering.

• Kwaliteit

door alleen positieve ervaringen koop ik er regelmatig

duidelijke informatie vlotte afhandeling en levering

HEEL TEVREDEN !

Zeer correcte levering en Klantenservice.

• Kwaliteit

Meer dan 10 jaar klant, altijd perfect!

Altijd ruime keuze en maten! Snel verzonden in degelijke verpakking.

• Kwaliteit

Prima zaak en zeer goede Website

Goede sor****** kleding met uitstekende maattabel waar makkelijk een keuze uit te maken is.

Service

Snelle levering en service qua bestelling

• Kwaliteit

Het pakket lag mooi bij mijn achterdeur

• Kwaliteit

Tijdige en correcte levering. Ook als er goederen retour worden gestuurd.

• Kwaliteit

Goede, snelle service met veel keus.

Bij 2 bestellingen viel de maat niet goed. Ook bij het retourneren was de service snel en goed. Prettige webwinkel!

• Kwaliteit

Zeer goede service en kwaliteitsproducten ook voor langere mensen

Ik heb tot twee keer een broek besteld waarbij de maat niet klopte. Teruggestuurd en vlot geld terug gekregen zonder problemen. Klantenservice heeft geholpen om per merk de juiste maat te vinden. Filiaal Spierings in Hillegom bleek voor langere mensen veel op voorraad te hebben. Zeer goed geholpen.

Snelle levering, mooie spullen

Prima ervaring. Spullen snel verzonden. Geen beschadigingen oid. Retouren is gratis. Doos kan kleiner..... Concurrerende prijs. En vergeten een kortingscode toe te passen die wel gewoon toegepast had kunnen worden? Ze storten de korting naar je terug als je tevreden bent over het product. Kortom: hier kopen we vaker...

• Kwaliteit

Geweldige webshop voor kleding.

Bij het ontvangen van je bestelling valt meteen de voortreffelijke verpakking op. Geweldig in een woord zo zorgvuldig. Kwaliteit van de producten zijn fenomenaal. In 1 woord een webshop waar je altijd terug keert.

Zeer correct

Snelle levering,en betrouwbaar

prettig

alles functioneert zoals je zou mogen verwachten

Een aanrader

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.