prima service en kwaliteit

goede site voor het uitzoeken en bestellen. Prima levering en informatie daarover.

• Kwaliteit

Alles wederom correct verlopen.

Koop regelmatig bij Schulte en zal dit blijven doen.

Mooie polo!

Goede kwaliteit polo met een mooie uitstraling, ben er erg blij mee

• Kwaliteit

Fijne vlotte afhandeling van bestelling.

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

• Kwaliteit

zoals gebruikelijk, zeer goed.

Gewoon Schulte. Bekende merken met bekende kwaliteit voor bekende prijzen.

• Kwaliteit

Kleding mooi verpakt, snel in huis en ook retourneren wordt prima afgehandeld! Chapeau!!

• Kwaliteit

Goede service en makkelijk retourneren

Helaas niet de juiste fit voor mij, makkelijke service en goed te retourneren in een mooie en stevige doos met bijbehorende retour formulieren. Uitpakken was een cadeautje an sich.

• Kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Prima webshop

Prima webshop en snelle en foutloze levering in stevige doos die qua afmeting aansluit bij de omvang van het bestelde.

• Kwaliteit

Ruim assortiment in grote maten

Ik heb een ruime jas opgezocht die ook bijzonder comfortable draagt. Ruime keus in grotere maten, fijn dat die er is. De jas bevalt prima en de afhandeling was netjes en vlot.

Perfect.

Keurig op tijd. Goed verpakt. Precies wat ik zocht

• Kwaliteit

Netjes geleverd geen weken wachten retourneren geen probleem mits orginele verpakking etc

Niet voldoende

Slechte service onduidelijke website waar de voorraad blijkbaar niet goed word bijgehouden op de website. Na contact opgenomen te hebben werk in voorzien van volgende informatie : we hebben het toch niet…

• Kwaliteit

Altijd precies wat ik zoek en goede levering/service

• Kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt, echt netjes

Zeer tevreden over de snelle levering, communicatie en de artikelen worden keurig verpakt. Dus niet in een plastic zak door de brievenbus zoals dat wel bij andere zaken het geval is.

• Kwaliteit

Bestelling wordt snel bevestigd en artikelen worden keurig op tijd afgeleverd.

Alleen maar goede ervaringen.

• Kwaliteit

Duidelijke website, nette prijzen en vlotte levering.

• Kwaliteit

Uitstekende service, ook bij verkeerd bestellen en of retourzenden.

Kortgeleden heb ik een aantal broeken besteld in verschillende kleuren en in twee maten. Zodat ik thuis mijn keuze kon bepalen. Enkele broeken behouden en enkele broeken retour gestuurd. Deze hele transactie is prima verlopen. Het geld wat al betaald was voor de geretourneerde broekenis keurig op mijn bankrekening teruggestort. Al met al ben ik zeer tevreden over deze gang van zaken.

Helemaal prima!

Een jeans besteld uit de sale. Keurig verpakt thuisbezorgd. Mooie broek, ben er blij mee.

Gewoon goed

Ik had de keuze uit 2 jacks uiteindelijk allebei gehouden.

Snelle levering, keurig verpakt, gratis retour, vriendelijke klantenservice

Snelle levering, keurig verpakt, gratis retour, vriendelijke klantenservice

Prima kwaliteit

Afwerking, snit en dessin van prima gehalte!

Goed Service

Overzichtelijke website, groot assortiment en snelle levering.

• Kwaliteit

product zag er uit zoals verwacht.

Product zag er netjes uit en werd keurig verpakt verstuurd.

klantvriendelijk en snel

n.v.t.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.