klantvriendelijk en snel

n.v.t.

• Kwaliteit

Mooie collectie incl grote maren

Al veel besteld en meestal goed. Nu helaas ondanks wijde fit te smal hemd zodat ik dat terug moest sturen. Maar veel polo’s 5 XL gekocht en hoewel prijzig erg goede producten. Dus bekijk altijd met veel interesse het aanbod van de producten . Kom nu ook minder in de voor mij gebruikelijke winkels.

• Kwaliteit

Keurig verpakt en op tijd geregeld

Prima ervaring

levering was snel en in een mooie duidelijke doos. De broeken zijn van prima kwaliteit. Hoewel voor beide broeken van verschillend merk dezelfde maat was opgegeven was toch 1 broek te klein. Maar terugsturen was geen probleem.

• Kwaliteit

Het is geweldig om iets te bestellen en geleverd te krijgen van Schulte Herenmode.

Bestelling en levering zijn prima. Eventuele vragen via e-mail en response van Schulte Herenmode is uitstekend.

• Kwaliteit

Correcte levering en duidelijk website

Zie boven

Uitstekend…!

Een zeer betrouwbaar en professioneel adres. Zelfs de verpakking ziet er schitterend uit.

Hele fijne zaak

Ruime keuze, ook in grote maten. Snelle en correcte levering

Ik kan niet meer slagen

Sorry hoor...... Voortdurend zijn de maten er niet het lijkt meer en meer op een uitverkoop van de laatste maten.

Snel netjes

Goede website

Mooi assortiment

En uitgebreid assortiment lengte maten, ik slaag altijd in deze shop.

Helaas geen positieve ervaring

Ik heb geen positieve ervaring. Ik wilde, in één van de winkels graag, voor mijn man, twee truien kopen. Ik twijfelde over de maat. Ik werd maar mondjesmaat geholpen. Het is dat ik de truien graag wilde hebben. Anders had ik ze niet gekocht. Ik ga hier nooit meer heen.

• Kwaliteit

Kwaliteit voor een goede prijs

Alles klopt

Groot assortiment

Alles netjes geleverd

Keurig bedrijf

Keurig netjes verpakt goede service

• Kwaliteit

Snel en gemakkelijk proces!

Goede betrouwbare site

Prima vest. Snel geleverd

Vlotte service, mooie kwaliteit

Zie boven

Uitstekend service

Perfect verlopen

Snel geleverd, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt, retour sticker bijgevoegd, retour proces ook prima, geld snel op de rekening

Vlotte afhandeling bestelling

Via de website twee overhemden uit de sales collectie besteld. Beiden binnen afgesproken tijd keurig bezorgd.

• Kwaliteit

Geen betere webwinkel kunnen vinden. Alles tot 100% in orde.

• Kwaliteit

Altijd goede kwaliteit en snel geleverd.

Bestellingen zijn altijd snel en goed geleverd. In een degelijke verpakking. Ik ben erg tevreden.

9 van de 10 aankopen zijn succesvol

Helaas is de laatste aankoop niet geheel naar wens; echter deze heb ik retour gezonden en wacht op antwoord. Hierna ga ik een juiste bestelling plaatsen met hopelijk de juiste artikelen zoals in ruim de meeste gevallen. Zeer te spreken over de afhandeling in het verleden en ga daar deze keer ook vanuit. mvrgr. Marcel

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.