Perfecte kwaliteit en betrouwbaarheid

Een broek past mij. Gardeur. Zij hebben ze allemaal. Ik hoef niet verder te zoeken. Blij mee.

Dit keer teleurstellend

Ik had vier riemen besteld en krijg er maar twee geleverd. Begin vorige week de klanten service gebeld en men gaf aan aktie te ondernemen, maar ik heb er nog steeds niets van gehoord.

Altijd tevreden

De actie met de twee vesten is zeer goed ontvangen; de kleuren, de pasvorm en mooie aanbieding! Keurig verzorgd ook qua verpakking en levering.

• Kwaliteit

Goede communicatie. Terugzenden gemakkelijk gemaakt door bijgeleverde sticker. Geld prompt retour. Keurige verpakking.

Weer een top ervaring!

Goede en snelle service. Uitleg op website klopt met de werkelijkheid.

• Kwaliteit

Gekocht product voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Het overhemd heeft voor mij de juiste kleur blauw, pasvorm en niet onbelangrijk gemaakt van een fijne stof.

• Kwaliteit

De service en ook de producten zijn geweldig

Ondanks dat ik een paar artikelen heb moeten retourneren is Fa Schulte mijn ideale kleding winkel.

Snel geleverd!

Snel geleverd, netjes geleverd, goede prijs. Erg tevreden.

Producten zoals omschreven

Snelle levering!

Warm

Uitzonderlijke ervaring. Goed gevoel. En vooral een veilg gevoel.

Altijd netjes en snel

Altijd nette en snelle levering, ook in het geval van retour makkelijk te handelen

Prima afhandeling

Vlotte verzending, correcte afhandeling.

• Kwaliteit

Na ongeveer 14 dagen nog niets ontvangen en geen zicht op de stand van zaken!

Blijkbaar kon de pakjesbesteller mij niet bereiken en stuurde hij de bestelling terug. Dit feit leid ik af uit de 'track en trace'. Spijtig dat jullie mij in zo een geval niet gedurig op de hoogte houden... wanneer ik mail, krijg ik na enkele dagen een bijna nietszeggend antwoord: vb. als het pakje bij ons aankomt, sturen we het terug... Interessanter voor mij zou zijn in die situatie: het pakje is onderweg naar ons. Van zodra we het ontvangen hebben sturen we het op en verwittigen we je.... Nu heb ik het gevoel dat mijn 80 euro verloren is...

• Kwaliteit

De ervaring met Schulte voor de tweede keer is goed bevallen.

Top merken, top service

Top merken en ruime keuze

• Kwaliteit

Snelle levering, mooie producten. Goede service

• Kwaliteit

Ruime sor****** van mooie kleding!

Mooie kleding niet alleen verpakt in mooie praatjes, maar goede service en correcte afhandeling van alle aankopen.

fantastisch

Uitstekend bestellings- en bezorgproces

• Kwaliteit

Binnen 24 uur afgeleverd!

Zomerjas gekocht.

Helaas broeken te lang

lees onderstaand verhaal

ik bestel al mijn kleding bij schulte maar iedere keer als ik wat besteld heb b.v.b. een spijkerbroek van 139,50 grijp ik altijd naast de korting van 25 euro ,dat vind ik zeer pijnlijk

correct

Zoals besteld door mij afgeleverd.

heel goed.

het is heel fijn dat er grote maten zijn. en mooi verzorgd ziet het eruit als je de artikelen ontvangt . keurig in een doos en niet zoals de meeste en een plasticzak. houden zo.

Prima service goed verpakt ,

Helaas de jassen retour moeten sturen na telefonisch overleg, na het passen even gebeld en overlegd, helaas geen grotere maat !!!

prima ervaring!

Vlotte levering van kwalitatieve mooie artikelen. Top

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.