Bestellen gaat makkelijk en bestelling gaat snel

De goederen worden in een goede staat en snel verstuurd Een aanrader

• Kwaliteit

Netjes verpakt en geleverd helemaal top ;-)

• Kwaliteit

Maakt belofte helemaal waar!

Maakt de belofte helemaal waar!!

Ouderwetse service

Super geholpen met een jas deze kleur problemen ging krijgen. Meneer geen probleem, stuurt u kosteloos op en wij er snel bij er op terug. En dit gebeurde , nieuwe jas gekocht. Ik kan iedereen dit bedrijf aan bevelen. Echte service bestaat nog.

Top winkel

Online bestellen gemakkelijk. Achteraf betalen mogelijk, geen verzendkosten. Helaas voldeed bestelde artikel niet aan mijn pasvorm wensen maar een top winkel verder.

• Kwaliteit

Beste kleding webshop ervaring.

Prima afhandeling van mijn bestelling en goede kwaliteit kleding.

Altijd prima in orde

Mooie collectie.

Overzichtelijke website, zeer ruime keuze, snelle levering, retourneren eenvoudig.

Prima kleding

Duurde te lang voor verzending zwaar min punt

Zoals het hoort, prima

• Kwaliteit

Grote maten op voorraad, snelle levering en omruilen zonder problemen

Snelle levering, super service

SNEL EN NETJES GELEVERD,

OOK IN DE WINKEL GEWEEST, VAKKUNDIG PERSONEEL

Vlekkeloos

Alles naar wens

Snel en netjes

Duidelijke website, snelle levering.

• Kwaliteit

grote keuze, maar slechte communicatie

Ik bestel al enige tijd bij Schulte Herenmode, meestal tot mijn grote tevredenheid. Van de laatste bestelling kreeg ik geen mailtje over wanneer ik de bestelling kon verwachten. De pakjes bezorger stond ineens aan de deur. de jas die ik besteld had, was te klein en retourneerde deze. Nadien hierover geen correspondentie; of het pakket wel of niet aangekomen was en of een maat groter voorradig was en wanneer ik de nieuwe jas kon verwachten. Jammer, want er is een enorme keuze voor herenmode waarbij ik tot nu toe altijd goed geïnformeerd werd of de bestelling voorradig was en wanneer ik deze thuis kon verwachten. Ruud Schellekens Middelburg

Levering ontvangen

Geen bericht ontvangen wanneer bestelling geleverd zou worden.

• Kwaliteit

vanwege een uiterst tevreden klant uit Belgie

Vlotte bestelling - snelle levering

• Kwaliteit

Goed aanbod kleding wat mij bevalt.

Goede communicatie en daar op volgend snelle levering die heel netjes verpakt is.

top

Nette levering.

Ik heb een tussenjas besteld en een paar dagen later ontvangen. Wat ik bijzonder op prijs stel is dat de jas keurig in een kledinghoes was verpakt. Dat heb ik in het verleden wel anders gezien. Ga zo door.

• Kwaliteit

Aanbevelingswaardige afhandeling van onze bestelling!

Bestelling omvatte 2 x 1 herenbroeken, waarna bleek dat deze 1 x 2 had moeten zijn met betrekking tot een korting van € 25- Jammer, maar onze fout wellicht.

Betrouwbare club + snelle levering

Goed assortiment tegen redelijke prijzen

• Kwaliteit

Duidelijke website, goede communicatie en eenvoudig systeem voor eventuele retourzendingen

Zoals een webshop behoort te zijn.

Perfect!!!

Past perfect, precies zoals op de foto, mooi verpakt en op tijd verstuurd

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.