Artikelen voldeden volledig aan verwachting

Zie hievoor

Minder

Stuur mij geen kortingscode met een minimale aankoop. Ben lang bezig om iets uitbreiding zoeken om vervolgens een berichtte krijgen dat de kortingscode niet geldig is

• Kwaliteit

Snelle levering, afhandeling retour en supersnelle terugbetaling!

Snelle levering, afhandeling retouren en een supersnelle terugbetaling!

goed !

2x iets besteld en keurig afgehandeld !

Perfect en snelle service

Ruime keuze, mooie produkten en goede service

• Kwaliteit

Snelle levering en netjes verzorgd

goed bedrijf

snelle levering, goed product

Verdeeld

Jasje was snel bezorgd, maar mouwen waren veel tekort. Er zat geen retourbon in de doo. Mailtje gestuurd, maar nog geen antwoord gehad.

prima geregeld

bestelde jas snel binnen, helaas te klein besteld, retour ging vlot en geld ook snel teruggestort. prima service. Meteen opnieuw een grotere maat besteld

blij mee

goede website. makkelijk om keuze te maken. goede kwaliteit. En af en toe leuke aanbiedingen. we zijn er blij mee.

Snel en netjes geleverd!

Wel was het niet eenvoudig de juiste maat(alleen in inch) te beslissen Ook het emailtjes naar de klantenservice hiep niet echt. Als je een buik/band wijdte van 119 cm hebt zou dit maat 47 moeten zijn en niet de keuze tussen maat 46 en 48 inch. Toch bleek 46 ook te passen dus................... vreemd, maar ok!

• Kwaliteit

Fijne site om kleding voor mijn man te kopen. Goede kwaliteit en ruime keuze. Ik koop hier erg graag.

Keurige levering

Mooie heren pantalon, helaas retour moeten sturen omdat maat niet goed was.

Goed en degelijk

Paste helaas niet Kom een keer naar de winkel

Kwaliteit op 1

Alleen maar goede ervaringen. Goede prijs -kwaliteit verhouding. Goed verpakt en altijd op tijd geleverd.

geweldig

prima product, heel snel geleverd met meer dan ik besteld had.

Perfecte service en producten

Zeer tevreden met mijn William Lockie trui, maar ook goede samenwerking met de klantenservice over terugsturen van een eerdere keuze.

• Kwaliteit

Uitgebreide collectie, redelijke prijs, goede service

Goede keuze kunnen maken uit de online collectie. Ook voor heren met lengte maat is er voldoende te kiezen. Keurig bezorgt, retour netjes verwerkt.

Verkeerde levering

Ik had een blauw overhemd gekocht en kreeg een witte geleverd

de levering is goed

goede kwaliteit? maar voor mij te weinig keuze in maat S

Prima afhandeling.

Zeer snelle afhandeling van de bestelling.

• Kwaliteit

perfecte afhandeling zoals het hoort mooie kledij van topkwalliteit

eerste aankoop bij dit bedrijjf prijs kwaliteit zit goed snelle terugbetaling teruggestuurde goederen

Snelle en goede service

Via de webshop besteld en heel snel in huis. Kwalitatief een topproduct en heb er veel plezier van

Uitstekende firma!

Daar het door ons bestelde product niet meteen voorradig was, kregen we zelfs een bonus! Sjiek toch!

• Kwaliteit

Goed echter communicatie zou beter kunnen.

Prima prijs, keurig verpakt. Artikel was niet op voorraad en in eerst instantie geen antwoord op mail, Telefonisch 10 minuten in de wacht gestaan en om 17.00 uur werd de lijn verbroken. Voor de rest prima voor elkaar.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.