Heb al tijden goede ervaringen met Schulte.

• Kwaliteit

perfecte communicatie; mooi assortiment van kleding

positief.

Perfecte aankoop

Prima site Goede en snelle afhandeling. Alles prima aangekomen.

Goede en snelle levering

zoals in de titel

prima mooie service

goede kwaliteit snel bezorgd prima geregeld

• Kwaliteit

Gewoon goed zoals het hoort.

Deftig en snel en correct geleverd.

• Kwaliteit

Kleding netjes ingepakt en goeie retourmogelijkheid.

Bestelling is keurig verwerkt door Schulte en toegestuurd. Paar artikelen bleken me niet te passen en konden met de originele verpakking gemakkelijk retour worden gezonden. Ook retouren werden direct verwerkt. Aan te bevelen.

Prima service.

Meyer broek rood viel voor mij te flets uit, ik ging voor volrood! Contact gehad met de klantenservice waar een mevrouw meedacht en op onderzoek ging naar de kleur broek die ik bedoelde. Even later belt mevrouw terug dat mijn alternatief wel de goede kleur rood was. En inderdaad het is de perfecte kleur. Dank voor de goede service. Ben.

uitstekende service, prachtige producten

zeer fraaie blazer gevonden met fijn draagcomfort en goede pasvorm. Bedrijf heeft uitstekende service t.a.v. verpakken, verzenden en retourneren.

Fijn Jack!

De lengtemaat 118 van Camel past mij prima, de lange mouwlengte zit ook goed. Lichte zomerse jas met veel zakken (6x,meeste met rits). voor als het warmer wordt.

• Kwaliteit

Levering goed. Voor het overige verwijs ik naar onderstaande

Deze bestelling is een cadeau voor mijn man. Hij is 5 april jarig, dus pas daarna kunnen we het jack beoordelen

• Kwaliteit

Keurig geleverd en mooi materiaal

Goede verwerking van gekozen kleding. Keurig geleverd en verpakt. Mooie merken van kwaliteit

• Kwaliteit

Mooi assortiment grotere maten snel geleverd

Nu ik mijn merken en maten weet is het gemakkelijk bij Schulte bestellen en alles wordt keurig verpakt geleverd .

Mooi

• Kwaliteit

Vertrouwd merk voor aantrekkelijke prijs

Pierre Cardin broeken koop ik bij voorkeur omdat ik uit ervaring weet dat ze passen. Daarom koop ik ze met een gerust hart online. Schulte heeft interessante aanbiedingen.

• Kwaliteit

Mooie kleding maar website geeft vertekend beeld

Mooie merken en redelijk snelle levering, maar nu al 2x achter elkaar iets gekocht waarvan bleek dat de website informatie niet correct was: normal fit bleek echte slim fit te zijn en de kleur van een chino was niet kobal blauw maar echt donkerblauw. Beiden terug moeten sturen.

• Kwaliteit

Zeer "goed" assortiment, snelle leveringen en keuze uit gerenommeerde merken.

Is geweldig.

Ook als ik een verkeerde maat heb besteld, kun jde dit product durect terugsturen, terwijl je inmiddels de goede maat opnieuw hebt besteld.

• Kwaliteit

de eerste ervaring is positief!

product uitgezocht op de website, besteld en vlot geleverd. na het thuispassen direct betaald.

Altijd goed

Diverse keren besteld Prima verzorgd Ook bij retour bij ev niet passen binnen 2 dagen weer afgewerkt

• Kwaliteit

Perfecte en snelle levering prachtige kleding

kwalitatief hoogwaardige kleding voor mooie prijs. Retoren verlopen uitstekend en snelle terugbetaling. Klantenservice uitstekend en meedenkend en oplossingsgericht. Ik bestel uitsluitend nog bij Schulte

Echt Super!

een P&S vest bij jullie besteld. helaas een maat te klein en via de klantenservice direct en super snel (het laatste exemplaar) kunnen ruilen.

Top Bedrijf

Ga hopelijk zo door !!!!

Kwaliteit!!

Kwaliteit goed en de snelle ontvangst van het pakket wordt erg gewaardeerd.

• Kwaliteit

Keurig afgehandeld en bezorgt .

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.