Zeer snelle levering, goede service.

Had eerst verkeerde maat besteld. Kon gemakkelijk, gratis retour sturen en kreeg snel het aankoopbedrag teruggestort. Daarna wederom snelle levering van de kleding in de juiste maat. Kleding van hoge kwaliteit. Ik ga hier vaker bestellen.

• Kwaliteit

Schulte! Mijn favoriet,ik ben trouw aan mijn principes!

Schulte, mijn favoriet, is hier om te blijven.

• Kwaliteit

Wat een mooie verrassing!

De bestelling die ik ontving, verpakt in een mooie groene Schulte doos, zag ik de 2 artikelen in een extra kledingshoes en twee kleerhangers van Roy Robson. Dat vind ik echt top. Ik weet niet wie dit gedaan heeft voor mij maar ik vind dit echt heel attent. Dank u wel.

Uitmuntend

Kwaliteit Service en Afspraak

• Kwaliteit

In eerste instantie was het verkeerde overhemd geleverd, maar Schulte heeft dit heel snel en netjes opgelost.

• Kwaliteit

Snelle service en goeie kwaliteit

Makkelijk bestellen, snelle service en goeie kwaliteit

Perfecte service

Kwaliteit product en snel verzonden. Heel blij mee

Professionele organisatie

Ondanks een fout bij aflevering, alles keurig opgelost en afgehandeld.

Goed en snel

Veel keus in goedkoper en duurder. Supersnelle bezorging!

Correcte levering

Duidelijke website, snelle levering

Uitstekende service

Keurige en directe afhandeling van mijn retourzending. Zo hoort het.

• Kwaliteit

Goed product maar waarom in een veel te grote verpakking?

De 4 bestelde hemden zijn geleverd in 2 verpakkingen van 2 stuks. Deze waren weer verpakt in een grote zeer degelijke doos waarin minstens 6 van dergelijke verpakkingen hadden gekund. Een dergelijk grote doos neemt onnodig veel ruimte bij het vervoer. Ook zijn er veel meer grondstoffen gebruikt dan nodig. Graag in deze tijden van aandacht voor milieu, schaarste in grondstoffen etc. aandacht voor het gebruik van juiste verpakkingen.

• Kwaliteit

Geleverd hetgeen was besteld en op tijd

Het echt irritante is dat jullie overal veel te veel reclame plaatsen, selecteer ik een pyama bij jullie dan zie ik vervolgens op allerlei websites weer jullie pyamas langs komen, niet alleen is dat uiterst irritant maar ook volstrekt zinloos, want waarom zou ik weer een pyama bestellen?

Gewoon perfect geregeld

Gewoon perfect geregeld

Klantvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijke website met een snelle levering in een luxe verpakking die prima geschikt is voor retourneren

Beetje bedonderd.

Op het prijskaartje bevestigd a d trui is deze 20 E minder dan de 169.95 die ik heb betaald.Dus ouwe prijskaartjes verwijderen, is misschien een idee. Vandaar een beetje bedonderd.

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snelle levering

De service is uitstekend

De bestelling is goed uitgevoerd Ik ben zeer te tevreden.

• Kwaliteit

Al verschillende keren kleding besteld, alles prima geregeld.

Op zoek naar kwalitatieve goede kleding voor een prima prijs mag ik graag gebruik maken van het aanbod van Schulte Herenmode. Bestellingen en betalingen verlopen soepel. Achteraf betalen ook mogelijk.

Snelle levering keurig verzorgd

Keurig!

Snel en accuraat

Heel goede service!

In omgeving Utrecht bijna geen Meyer broeken te koop. De mogelijkheid om bij Schulte online te kopen, op achteraf te betalen levering, was voor ons erg aantrekkelijk.

Goede ervaringen

Schulte Herenmode verkoopt mooie kleding. Is wat aan de prijzige kant. Bestelproces kan beter. Toen ik na de order geplaatst te hebben de maat wilde wijzigen, bleek dat niet mogelijk. De order moest eerst geannuleerd worden en er moest een nieuwe order geplaatst én betaald worden. Hoewel het eerder gestorte geld snel terug gestort werd is het toch lastig dat dat niet wat slimmer kan, zodat 2x betalen wordt vermeden. Verder hebben ze doorgaans een mooie en uitgebreide collectie, goede kwaliteit.

• Kwaliteit

Uitstekend en snelle levering.

Uitstekend en snelle levering.

• Kwaliteit

Snelle levering , goed verpakt.

Snelle afhandeling van de bestelling , netjes verpakt.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.