Tevredenheid

Vest voldoet aan verwachting. Mooi veilig verpakt ontvangen.

Geschrokken!!!!

Ben enorm geschrokken van een vrouwelijke medewerkster in Hillegom.De normaal altijd vriendelijke medewerkers was aan deze vrouw niet besteed?Ik had een vraag en deze vrouw nam niet eens de moeite om een bevredigend antwoord te geven.Zeer teleurstellend en niet gewend van Schulte!!!

• Kwaliteit

Ik had eerder een mooie jas besteld bij een andere online aanbieder. Deze jas kwam binnen in een plastic verpakking. De jas bleek ook nog eens beschadigd, terug gestuurd dus. Dezelfde jas bleek nergens meer leverbaar, behalve bij Schulte en was tevens een stuk goedkoper. Levering in een prachtige stevige doos inclusief mooie kledinghoes! Klasse!!

• Kwaliteit

Uitstekend!!! Snel binnen en mooie kleding!!

Snelle verzending, en super mooie kleding!! Super!! Blij mee!!

Goed en betrouwbaar

Snelle afwikkeling van de bestelling

Netjes verpakt geleverd.

Altijd netjes verpakt en in een mooie en stevige doos geleverd, heel erg blij mee.

Op en top oké

Zeer snel en naar wens.

Uitstekende winkel en website

Ruime keuze, voordelig, klantvriendelijk

picobello

snelle levering en perfecte pasvorm

leuke kleding

Ondanks dat ik aangeef het bestelde artikel thuis te willen ontvangen, wordt dit toch zonder reden afgeleverd bij een zogenaamde bezorgpunt. Terwijl je gewoon thuis bent, wordt er een mail gezonden waarin staat dat de bezorging niet is gelukt en dat je het maar moet komen halen voor een bepaalde datum anders wordt het retour gezonden. Goede service kan ik dat niet noemen.

Gewoon prima

Ruime keuze in kleding, juist ook in lengte maten en grotere maten, erg fijn!

Netjes

Niet lang hoeven te wachten op pakket Keurig in gepakt

prima zaak

Prima zaak met correcte afhandeling van mijn bestelling. Aan een colbertje zat een haaltje. Wanneer je daar aan blijft hangen kan dat je jasje geheel vernielen. Na terugsturen kreeg ik snel, na een paar dagen, een goede blazer teruggezonden.

Aanrader

Goed geholpen

prima service

Kreeg zeer snel en op een verzorgde manier mijn bestelling

• Kwaliteit

De maten om te kijken of deze goed is is moeilijk te vinden , Ik denk dat het makkelijk is om de tabellen bij elkaar te zetten dit voorkomt ergernis. Verder ben ik zeer tevreden over de afhandeling van de bestellingen SCHULTE IS EEN AANRADER. De prijzen mogen er wezen! Daarom wacht ik meestal op de sail (ik ben een pensionado daarom, maar verder niks dan lof)

Vlotte levering

Tevens snelle/vlotte geld terug actie bij verkeert geleverd artikel !!

• Kwaliteit

Mooie collectie, hoogstaande service en dito kwaliteit

Ik word wat kregel wanneer ik het woord 'verplicht' tegenkom. Maar goed, ik verwijs daarom naar de zin hierboven.

Favoriete winkel

Goede, mooie kleding. Mijn maat. Als het past, gratis retourservice.

• Kwaliteit

Snelle service, vriendelijk personeel en goede kwaliteit/prijs

• Kwaliteit

Vlotte en snelle levering.

Ook bij problemen zijn ze snel bereikbaar en word je correct verder geholpen.

Snel, goed en betrouwbaar

Snelle levering. Jas besteld en deze ontvangen in een keurige kledingzak. Retour (defecte rits) snel verwerkt en weer terugbetaald. Kortom: erg tevreden!

• Kwaliteit

Grote keuze, prima service.

Goede service in de winkel (Leiderdorp), grote keuze in Webshop, prima service met bezorgen en retourneren.

• Kwaliteit

met zorg verpakt en verzonden.

vooral zo blijven doorgaan.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.