Perfect !!!

Ik was zomaar op zoek naar een zomerparka, en ik kwam uit op BARBOUR. Een merk wat staat voor kwaliteit en klasse. Zo kwam ik op de site van Schulte mode. En wat ik daar zag is dat ik een big smile kreeg van het aanbod, aan prachtige artikelen. Dus ook die mooie zomerparka van BARBOUR. Besteld en na een paar dagen werd, de parka bezorgd. Netjes ingepakt, in een mooie speciale hoes zodat het Netjes aankomt bij de klant. Dat maakte en geweldige indruk. Zeker toen ik de parka aantrok. En als gegoten zat. Ik ben in iedergeval klaar voor het avontuur in the outdoors. Wat een kwaliteit. Prachtig. Doordat het snel en in perfecte staat arriveerde. Stond mijn besluit vast. Ik gaat mijn aankopen vaker doen bij Schulte mode. Puur om het prachtige aanbod en de service. Hartstikke bedankt, en ik kom zeker even langs bij één van de winkels. Ga zo door, veel succes. Groetjes Alex van As

• Kwaliteit

Snelle levering, ondanks dat product eerst niet op voorraad was. Mooie producten. Eveneens van product wat niet paste snel geld terug. We werden goed op de hoogte gehouden via de mail

X

X

• Kwaliteit

Echt nette levering en een héél goede kwaliteit

Niet veel aan de vorige opmerking toe te voegen

goed levering

groot assortiment

Goede servce

Snelle en goede service zoals op site beloofd word.

Excellent

Excellent !!!!

Top webwinkel!

Goede kwaliteit product en levering...Top!

• Kwaliteit

Geweldige kwaliteit en service!

Mooie jas, kwaliteitsmerk en goede prijs! Website is erg goed opgezet en makkelijk te navigeren.

• Kwaliteit

Prima service, goede collectie.

Ik heb een grote maat. Over het algemeen bemoeilijkt dat mijn keuzemogelijkheden. Niettemin slaag ik er telkens weer in iets van mijn gading te vinden bij Schulte. Dankzij hun prima (bezorg)service komt het altijd op de afgesproken momenten thuis.

xxx

xxx

• Kwaliteit

Zeer goede service , denk dan aan snelle levering in degelijke verpakking .

Fijne winkel!

Alles prima goede servis!

goeie tent met prima website, mooi assortiment, prompte levering

goeie tent met prima website, mooi assortiment, prompte levering

top

mooie kwaliteit en snelle levering

netjes en betrouwbaar

Prima en snel

Doen wat je belooft! Heel goed , snel en efficient.

zoals het hoort

zoals het hoort

heerlijk vest

Vest is lekker warm en goede pasvorm. heel blij mee.

Snelle levering.

Mooie kleding en prima service!

Prima geregeld

Prima geregeld

• Kwaliteit

Maten voor lange mensen, veel keuze en correcte leveringen. Prima

zie boven

gewoon goed.

gewoon goed.

• Kwaliteit

Ruim aanbod en goed service

Verschillende artikelen besteld en snel en keurig verpakt verstuurd. Het is alleen helaas niet mogelijk om verschillende kortingscodes in een bestelling te gebruiken.

Kan niet beter

Snelle levering en bij terugsturen ook heel snel geld retout

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.