Zeer positief

Mooie kwaliteit en snelle levering

Super service

Bestelling super netjes verzorgd!

Top!!

Alles vlot geregeld, van bestellen, verzenden tot ontvangen. Ben erg blij met het product!!

Correct

- uitgebreide keuze van merken - kwalitatieve stoffen - verzorgde aflevering via online.

Prima site

De beste website voor herenkleding die ik tot nu toe heb gebruikt. Gratis levering binnen 3 werkdagen.

Geslaagd!

Ruime keus, ook in maten, dus geslaagd!

• Kwaliteit

Hele goede ervaringen, nog nooit problemen gehad.

• Kwaliteit

Dnelle en goed verzorgde leverinh

De website is goed overzichtelijk, waardoor ook de bestelling soepel verliep. Prijs/prestatie prima.

Prima verzorgd!

Ruime keus in veel merken en maatvoering. Correct en snel geleverd en keurig verpakt!

Geweldig.

Verpakt in een stevige mooie doos.

• Kwaliteit

Prima service en snelle levering

Het bestelde artikel werd snel en prachtig verpakt bezorgd. Zoals eigenlijk altijd snel en mooi verpakt bezorgd wordt door Schulte Herenmode.

Vlotte afhandeling retourzending

Zeer tevreden over mijn nieuwe winterjas.

Een goed ervaring rijker

Overzichtelijke en informatieve website Aantrekkelijk geprijsd Ruime sor****** Volgens afspraak geleverd

Goede kwaliteit - prijs verhouding

Afgelopen maand prima kwaliteit vesten en schoenen met leuke korting gekocht. Snelle levering en makkelijk met betalen of retour zenden als maat of kleur niet past.

Volgende dag al geleverd. Mooi jack van NZA in mooie beschermingsklasse. Klasse

Absoluut zeer tevreden.

Chapeau voor jullie hoe alles is verzorgd.

Top !!

Mooi product , goede prijs en snelle levering.

Goede stijlvolle mode artikelen

Zeer goede kwaliteit Moet wel eerlijk zeggen dat in de duurdere categorie oa Ralph lauren en Paul & Sharp alleen maar een beperkte keus is voor grotere maten en weinig linnen hebben. Het slim fit is overduidelijk meer vertegenwoordig . Verder shop ik graag bij jullie ,maar wordt duidelijk afgeremd door bovenstaande ! Mvg Jack luteijn

Op zich prima

Mooi overhemd. Niet heel snel verstuurd maar dat kan. Melding van verzending vanuit Schulte kwam pas toen ik het pakketje al had ontvangen..

De betere herenmodezaak

Een snelle service en grote keuze uit vele topmerken bracht mij naar Schulte Mode. Via de webshop bestelde ik diverse artikelen die goed pasten en van uitstekende kwaliteit zijn. Alles keurig verpakt in de bekende groene dozen. Een goed adres voor het hogere segment.

Perfecte service

Prettig

• Kwaliteit

Een heel goed bedrijf, en snelle levering

Top zaak Top service

Camel Active jas gekicht online dit keer want hij was niet in de winkel beschikbaar. Zeer snel.thuis ontvangen. Op een hangertje, In een kledingAk en dan weer in een nette doos. Meer dan keurig.

Slechter dan slecht

Zelf mijn zending moeten zoeken, heeft mij bijna vier weken gekost

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.